Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wendy1

bratislava,implantaty su rozne. anatomicke su zväcsa tvrdsie. ale treba sa o tom pozhovarat s doktorom,ktore su najmäksie,aby neboli prska tvrde a aby s tym nemal muz problem. ja ti neviem povedat,ci su silikonove prsia tvrde,lebo som len mesiac po opke,takze mne este len mäknu.

mihai ja mam rovnaky nazor na anatomy versus okruhle. ako presne pises,ak ma zena nejaky zaklad a daju sa pod sval,vyzeraju prirodzenejsie. mne doktor Guba ukazoval par fotiek a ja ze no tie anatomy sa mi viac pacia a on ze, vsetky co som vam ukazal boli okruhle :D takze aj okruhle mozu vyzerat krasne prirodzene,ale na chudej babe bez zakladu to asi mozne nieje. ale je to vec vkusu. druhym sa prave tie mozu pacit.

wendy1

ahojte baby! dva dni som tu nebola,lebo cez den nemam kedy pri deckach a v noci nechcu spat. zas maju sople :((

ska zlaticko,boze snad v pondelok bude to EKG dobre! joj moc moc ti drzim palce,aby si mohla ist na opku. normalne mi je do placu za teba :/ drz sa moja!!

bratislava,ja som bola u Minarovjecha.

belli,tak super,ze uz soferujes. ja som tiez skoro soferovala,ale mozno si pamätas,musela som,lebo som sla na pohotovost. ale teda ja automat nemam :P

bratislava

dievcata, mna by zaujimala este jedna vec. kvöli tomu, ze moj manzel mi uz teraz povedal, ze on to chytat nebude, ake je to vlastne na dotyk? je to tvrde? a neboli to? a moze sa to stlacit bez strachu, ze sa to posunie alebo poskodi? asi blbe otazky, ale este sa to tu tusim nepreberalo...tiez dost dolezite, alebo?

bratislava

dadus35 ja sa este len chystam. ako som spominala, uz 12 rokov, ale zato teraz urcite. zajtra idem este k trskovi, stale nie som rozhodnuta, kde mam ist. aj o kostalovi rozmyslam, ale nevidela som jeho pracu. skoda, ze tu nemate fotky. kde sa da pozriet, ake maju ti doktori vysledky? ty si u koho bola? boli to velmi? a co tvoj manzel? nevadi mu to? lebo moj sa mi vyhraza, ze on to veru nechyti. ze to ho urcite nevzrusi:-(

ska38

BarbieOne1,Wendy1,Bellinka
dnes som mala predoperacne....uf,EKG nemam dobree,tak este v pondelok rano pred OP,mam ist este raz na EKG a zobrat vysledky a uvidi sa ci idem na OP alebo nie....som z toho uplne hotovaaa

dadus35

lanvinka

aj ja som brala uver.ťažko by som v dnešnej dobe našetrila.budem splácať síce 7 rokov ale nelutujem.