Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

BarbieOne1

A co sa tyka Kostala, tak je velmi dobry chirurg, ale casom svoju profesiu bere uz tak jak na beziacom pase vo vyrobe:-)co ja viem a pyta si dost za zakroky oproti inym lekarom.

Fedeles je tiez velmi dobry chirurg, pokial si nevipije:-))

Jednej mojej znamej taaak pobabral prsia pred rokmi, ze az.. Den pred opkou pil a nebol vo svojej kozi. Implantat mu pocas opky padol na zem a dal jej ho potom. Dostala strasny zapal a prsko jej hnisalo. Musela ist na dalsiu opku po prelieceni..
( Toto viem od jednej znamej, samozrejme mohol sa medzicasom zmenit, netvrdim, ze ma takyto pristup aj teraz:-))

BarbieOne1

Musim uznat, ze Marsal ma pekne fotky prs.. hned som sa na ne zamerala a volala mu, ale tiez mne pripadal taky divny odmerany v tel. ze mu mam napisat mail a potom si mozme zavolat.. toto co je? mi to prislo dooost divne..

A mimochodom baby rozmyslajte!!! Ked si nejaky chirurg da na stranku fotky, tak urcite vybere tie najlepsie!!! a ten zvysok moze byt vselijaky...
Podla tohto sa urcite neriadte!!!!

martinka54

ja sa tomu moc nerozumiem, mne povedal, ze bude uvazovat nad strednym profilom, nejake poloplnene a chcem gulate, lebo mne sa anatomy nepacia a este si pamatam, ze mi povedal, ze pod 300 sa mi ani neoplati davat. ved uvidim v januari, uz som aj nieco schudla, tak dufam, ze ma pochvali.

martinka54

84nika
ona moja kamoska bola asi 3 mesiace do zadu a platila 2300 a jej mama isla mesiac po nej a platila 2700, ale ona si dala anatomicke

84nika

baby to myslíte vázne ze uz v BB v Novamede opka stojí 2300€? Minulý rok tam boli aj 3 moje kamarátky a vtedy este zaplatili komplet so vsetkými 50-55 tisíc Sk. ...pekne idú hore s cenami