Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

BarbieOne1

ska38

a pri EKG si mala podprdu, alebo nie?
mne to tiez blblo, lebo najprv rusili nejaky signal kostice.. sa totiz strasne hanbim takto plocha:-)))

a potom to moze byt aj to, ze nemali dobre vycistene tie cucpaky, ci ako sa to vola:-))

moja mama robila ekg ix rokov bola tam somnou a pozna aj tie sestricky co mi to robili a chyba moze byt kludne aj v tom, ze to pravidelne necistia.. tiez sa najprv rozculovali, ze to musia vycistit a potom to islo normalne, tak som to mala ok za chvilu..

bratislava

dadus 35 dakujem ti velmi pekne za vycerpavajucu odpoved, to som sa teraz trosku zlakla, ze budem tak dlho "odstavena". vcera som sa totiz pytala v robote, ci by som mohla ist na marodku aspon na dva tyzdne, sefka mi dovolila len tyzden a ze tyzden si mam zobrat dovolenku:-( no ale ako pisete, tak asi po dvoch tyzdnoch este nebudem schopna...? vy ste tak dlho marodovali???
a prosim ta mohla by si mi napisat nieco blizsie o tej tvojej opke? to som este nikdy nepocula, ze sa nezosiva a ze mozes ist hned po OP domov. ani si tam nemusela prespat? to je super. idem hned pozriet stranku medistiku. a kolko si platila? o tomto doktorovi tu este nikto nepisal... nemas niekde tvoju fotku? dakujem ti este raz velmi velmi. straaaasne sa bojim. vsetci mi to chcu vyhovorit. vy ste tu moja jedina opora vsetky!!!

dadus35

bratislava,

ja som bola v Ba u Dr.Dziugana-Medestic. Má veľmi dobrý prístup, na nič ma neprehováral, vysvetlil mi všetky riziká a potom aj výhody...bolo skrátka vidieť, že tomu rozumie.Páčilo sa mi aj to, že on vôbec nešije, takže som nemala žiadne stehy.Používa nejaký gél, ktorý tie rany zlepí a zahojí.
Ja som išla hneď po opke domov.
Bolí to hlavne prvé 3 dni po opke,jasné že sa ti musí natiahnuť koža a tie rezy zahojiť.Ale to som mala tabletky od bolesti a na spanie, takže prve dni som fakt doma prespala.Potom to je už len lepšie e lepšie a si šťastná, že máš potom a že máš prsia.Doma som začala fungovať s varením a trochu upratovaním až tak po 2 týždňoch.Inak prsia som mala citlivé aj 2 mesiace,možno aj dlhšie.Ešte teraz sem tam cítim pichnutie.
Aj môj muž sa toho obával a hundral načo to robím, že jemu sa páčim aká som a potom žasol čo v dnešnej dobe dokáže plast.chirurgia.
Neboj aj tvoj bude spokojný a vzrušenejší skôr ako predtým.
Mne po polroku už o niečo zmäkli, ale aj tak sú určite tvrdšie ako prirodzené, ale povedz mi ktorá žena po kojení má tvrdé a pevné prsia,také som nemala ani za slobodna. Jednoducho ti stoja aj keď ležíš a nič sa ti nerozlieva po bokoch.

ska38

Bellinka,
v BB,je sneh.Idem do Novamedu,mam to tu v meste.
Len teraz som sa vratila, kamos dostal defekt, a ja na letnych pneumatikach za nim.Zajtra uz musim ist do pneuservisu.Neviem-neviem, nemam automat.prevod,tak ako ja budem soferovat po OP.Mesiac asi urcite, nie?!Wendy1,chuda soferovala dost skoro!No nebude to sranda.

ska38

Bellinka,
dakujem,budem na to mysliet....zima,sneh:prave som doodhrnala sneh, ak takto bude snezit,tak neviem-neviem...po OP,to asi nebudem moct sneh odhadzovat...

bellinka

Wendi :
zas maju deticky sople ?? boze ty to mas jak za trest :o))) tak hadam sa co najrychlejsie vyliecia, aj ked musim povedat ze vonku zacina poriadna zima byt, normalne mrznem vonku ked niekam vybehnem

bellinka

ska :
no budem ti drzat palce aby ti nakoniec to ekg dopadlo dobre, hadam si nebola tak rozrusena ze im tam ta krivka skakala jak diva, ked ti robia to ekg mysli na to ze lezis niekde na plazi s krasnymi novymi prskami a si najstastnejsia zena na svete !!!!:o)))))) oki???