bratislava,
ja som bola v Ba u Dr.Dziugana-Medestic. Má veľmi dobrý prístup, na nič ma neprehováral, vysvetlil mi všetky riziká a potom aj výhody...bolo skrátka vidieť, že tomu rozumie.Páčilo sa mi aj to, že on vôbec nešije, takže som nemala žiadne stehy.Používa nejaký gél, ktorý tie rany zlepí a zahojí.
Ja som išla hneď po opke domov.
Bolí to hlavne prvé 3 dni po opke,jasné že sa ti musí natiahnuť koža a tie rezy zahojiť.Ale to som mala tabletky od bolesti a na spanie, takže prve dni som fakt doma prespala.Potom to je už len lepšie e lepšie a si šťastná, že máš potom a že máš prsia.Doma som začala fungovať s varením a trochu upratovaním až tak po 2 týždňoch.Inak prsia som mala citlivé aj 2 mesiace,možno aj dlhšie.Ešte teraz sem tam cítim pichnutie.
Aj môj muž sa toho obával a hundral načo to robím, že jemu sa páčim aká som a potom žasol čo v dnešnej dobe dokáže plast.chirurgia.
Neboj aj tvoj bude spokojný a vzrušenejší skôr ako predtým.
Mne po polroku už o niečo zmäkli, ale aj tak sú určite tvrdšie ako prirodzené, ale povedz mi ktorá žena po kojení má tvrdé a pevné prsia,také som nemala ani za slobodna. Jednoducho ti stoja aj keď ležíš a nič sa ti nerozlieva po bokoch.