Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

84nika

BarbieOne1
cenový rozdiel ca. 100-200€, ja mám eurosilicony anatomické a ked sa dobre pamätám cisto implose stály do 1100€, kazdému nejaký iný tvar vyplní, to musí lekár posúdit. Ja som napríklad chcela schválne aby mi tú kozu vyplnili a pomohlo to, som spokojná. :)

84nika

BarbieOne1 - hej, to je pravda ze je po inf., to písla sima3 ze s ním volala, ale to o dr.siskovi sme písali ze sa mu klepú ruky. :)

BarbieOne1

Inak neviete niekto aky je cenovy rozdiel medzi anatomickymi impl. a okruhymi u mentor?

vyplnaju aj anatamocke pekne prska aj z hora?

BarbieOne1

Fedelesa som osobne este nevidela, ale chcela by som, tak ho mozno potom v nemocke stretnem a budem moct posudit:-)))

BarbieOne1

84nika

znama s nim volala, lebo ho pozna osobne tiez jej robil prska a spominal nieco v takom zmysle, ze je este dost po tom inf. mimo a niekde na nete o takom niecom aj jedna baba pisala, ze koly tomu inf. sa mu teraz klepu ruky, ale bude to docasne..

84nika

BarbieOne1
ze Kostál pýta vela, tak to by som nepovedala, kedze ani 2.000€ som neplatila a mala som anatomické, a baba co bola so mnou na izbe, platila z nos 360€, tak si myslím ze to neni vela. A to más odkial ze sa mu klepú ruky, ved iba od budúceho tyzdna bude robit po PN...
A Fedeles? hehe tak to preto ho furt vidím cerveného ako papriku :)))

BarbieOne1

martinka54

ja uz mam doktora, teda doktorku vybratu:-)..
nechcela som na nikoho kydat, nerada to robim, ale taketo veci niesu malickosti, tak len aby si baby dali bacha keby nieco:-))

martinka54

barbie
ved je vela doktorov na vyber a vela miest kam mozes ist. si zober, ze ja som z tt a pojdem az do bb, kvoli lekarovi, ale pocula som, ze v sobotu chodi do pk, len sa ho musim spytat ci by sa mi cena menila. teda ja ju este neviem.

BarbieOne1

martinka54

no ja neviem:-) tiez po tom co som pocula od tej znamej som nad tym ani nerozmyslala, ze by som isla k nemu:-))

mohol to byt jeden pripad zo 100, ale aj tak by som sa bala..

tu znamu potom daval dokopy kostal a uz bola spokojna..

teraz je kostal po infarkte a ze sa mu dost klepu ruky, tak by som si tiez radsej zvolila ineho chirurga ako tychto dvoch:-)