Barbie,
aj ja mam anatomy a som velmi spokojna. moj nazor na to je, ze gulate vyzeraju lepsie v dekolte, resp. su vyraznejsie.anatomy su vsak celkovo krajsie, hlavne nahe, ale aj pod oblecenim, krasne prirodzene, robia take dokonale prska az by som povedala ;) nevyhoda je, ze ked si dam vystrih, musi byt hlbsi a rovny, nie "véčkový" aby bol krasny a efektny, lebo tie vrchy skutocne nie su take plne ako u gulatych a vo "véčkovom" mi akurat svieti ta chuda hrud medzi nimi. gulate, tie sa mi zas pacia prave vo "véčkových", ale nie nahe. okrem toho, anatomy su vhodnejsie u chudych hrudnikov prave pre to, ze su prirodzenejsie. u zien, co mali prsia, vedia al gulate vyzerat nadherne, ale zda sa mi ze si utla, tak bud rada ze ti lekarka napokon dava anatomy :)
vcera som sa obzerala v cisto bielom tenuckom obtiahnutom tricku bez podprdy. to by som pred opkou teda nerobila, lebo by som si len prehlbila komplex z lentiliek, vcera som vsak uzasnuta hladela sama na seba ;) je krasne, ze sa mozme vsetky konecne citit zensky, po rokoch trapenia sa...