Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

neboj sa, budes mat plny vzhlad az az :)a ked si ich "podvihnes" v dobrej podprde, dost sa to blizi tym gulatym vo vystrihoch.

BarbieOne1

mihai

to mas asi pravdu, u zien ktore maju malo zlazy gulate nemozu vyzerat az tak prirodzene ( predstavila som si seba ) :-))
pretym som to tak nevnimala a brala som to tak, ze gulate spravia krajsi plny vzhlad..

mihai

ved aj mne uz sa pletiete :)

ja mam 320, a mala som asi tak polky. minule som napisala ze nulky, ale zas nulky to neboli. cize keby mi tam da gulate, "kraaasne" by sa mi tam tie gule pod kozou vynimali :( hned som vravela ze chcem anatomy na konzultacke a lekar ze ved ani by mi ine neodporucal. a poviem ti, ze by som si ich nedala, ani keby som mala na ne zaklad. nic proti babam co maju gulate, no mne sa na maloktorej foto pacili... u zien, co mali svojej zlazy dost boli ozaj krasne a nevyzerali tak gulato. ale u inych vobec, plakala by som keby sa prebudim a na hrudi mam prsia v tvare pologule a nie v tvare prsnika... snad som sa nikoho nedotkla, kazda mame pravo na nazor.

mihai

BarbieOne,
ber do uvahy, ze prirodzene krasne prsia ani jedny na svete nemalu tak plny vrch ako gulate implose. ked chces krasne prsia, ber anatomy, ak si eset chuda, tak to plati dvojnasobne. este sa mi zda, ze na anatomoch krasne vyzeraju bradavky, teda ich umiestnenie. gulate ich mavaju akoby nizsie, v srede, anatomy ti ich daju viac do stran a vyssie, to je sexy ;) na nete som si poprezerala na roznych strankach fotkiek neurekom a toto je teda moj zaver o celom mojom prieskume ;)

BarbieOne1

mihai

aj ja sa strasne tesim na vysledok.. je to uzasne, ked sa zena moze citit zensky:-))
ja sa tak citim, ale vzdy si potom spomeniem, ze...

juuj nech to mam uz za sebou:-)))

BarbieOne1

84nika

no ja budem mat mentrory a tie su, ze vraj o dost drahsie ako eurosilikony.
Tu pisu, ze rozdiel ceny medzi gulatymi a anatom. moze byt aj nad 12000tis Kč
www.plasticka-chirurgia.tv

ja tam moc toho nemam.. akosi som od zaciatlu ratala s tym, ze budem mat gulate, ale kedze mi nakoniec moja dr. navrhuje anatomicke, tak premyslam aky by to mohol byt rozdiel. ci anatomi vyplnaju pekne komplet cele prsko ako gulate..

BarbieOne1

84nika

no ja budem mat mentrory a tie su, ze vraj o dost drahsie ako eurosilikony.
Tu pisu, ze rozdiel ceny medzi gulatymi a anatom. moze byt aj nad 12000tis Kč
www.plasticka-chirurgia.tv

ja tam moc toho nemam.. akosi som od zaciatlu ratala s tym, ze budem mat gulate, ale kedze mi nakoniec moja dr. navrhuje anatomicke, tak premyslam aky by to mohol byt rozdiel. ci anatomi vyplnaju pekne komplet cele prsko ako gulate..

mihai

Barbie,
aj ja mam anatomy a som velmi spokojna. moj nazor na to je, ze gulate vyzeraju lepsie v dekolte, resp. su vyraznejsie.anatomy su vsak celkovo krajsie, hlavne nahe, ale aj pod oblecenim, krasne prirodzene, robia take dokonale prska az by som povedala ;) nevyhoda je, ze ked si dam vystrih, musi byt hlbsi a rovny, nie "véčkový" aby bol krasny a efektny, lebo tie vrchy skutocne nie su take plne ako u gulatych a vo "véčkovom" mi akurat svieti ta chuda hrud medzi nimi. gulate, tie sa mi zas pacia prave vo "véčkových", ale nie nahe. okrem toho, anatomy su vhodnejsie u chudych hrudnikov prave pre to, ze su prirodzenejsie. u zien, co mali prsia, vedia al gulate vyzerat nadherne, ale zda sa mi ze si utla, tak bud rada ze ti lekarka napokon dava anatomy :)
vcera som sa obzerala v cisto bielom tenuckom obtiahnutom tricku bez podprdy. to by som pred opkou teda nerobila, lebo by som si len prehlbila komplex z lentiliek, vcera som vsak uzasnuta hladela sama na seba ;) je krasne, ze sa mozme vsetky konecne citit zensky, po rokoch trapenia sa...