Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wendy1

baby po kolkych tyzdnoch si mozem zacat kupovat podprdy? viem,ze po 6 tyzdnoch uz nebudem musiet nosit tu specialnu,ale nebudu sa mi potom este menit prska? aby som si nenakupila vela a potom by mi mali byt male ci velke..

84nika

bratislava - mám tam fotky v profile ked si kliknes tam na takú modrú kocku pod menom, ci nevies ako vyhladat meno?
ska - joj budem na teba mysliet, na EKG musís fakt v klude lezkat, inak hned sa ti tam ukáze nieco iné.. :(
Barbie - ked si to chces zmenit tak zavolaj ako to u nej funguje s velkostami.. ja sa pamätám ked som ja isla, tak vecer pred opkou ked ma lekár obkreslil mi hovoril ze pre istotu objednal aj väcsie velkosti, ze keby náhodou.., pri operácii to uvidí, a to som uz implose mala zaplatené svoje 2 tyzdne dopredu.. Nakoniec dal tie na kt. sme sa dohodli. Tak sa na to spýtaj.

wendy1

vies barbie,mne dvaja doktori odporucali velkost 300ml. ano bolo by to velmi prirodzene,ale ja som chcela väcsie a tak som si objednala 350ml a poviem ti,ze nelutujem,mensie by mi bolo asi malo :D ani tychto 350ml nieje nejake ohurujuce,ale nieje to ani malo. tak akurat podla mna.

wendy1

barbie to musis zavolat doktorke. niektori doktori vedia zmenit velkost aj ked je to uz objednane,ini nie. zalezi ake maju ti doktori moznosti.

ale ak mas pocit,ze to bude malo,tak jej urcite volaj,lebo ty ich budes nosit.doktorka sice moze navrhnut,co je podla nej dobre,ale nie vzdy sa to zhoduje s predstavami klientiek. musis jej presne povedat ake chces..

BarbieOne1

bratislava

idem k dr.simonovej, 22.12..

baby neviete nahodou ci by sa dala este z,menit velkost, ked ju objednavaju?
kolko dni to musi byt dopredu?

wendy1

belli vidis,zas maju sople. sme tu ako zakliati :( dokola do kolecka. ja som este stale neprestala kaslat,ked kaslem,tak citim implose,niekedy mam pocit,ze mi vyletia :D ale ja fakt skaredo kaslem :( a neviem sa toho zbavit.

inak uz som sa posledne dve noci nachytala,ze som spala na boku. :D asi som sa v spanku pretocila,ale tak vobec to nebolelo. a mam uz mesiac po,tak snad mozem.
belli ako si natom s prskami?? bolia? vstavanie z postele zvladas uz sama v pohodke? mna niekedy prsia bolia,niekedy nie. tak sa to strieda. ale zvrchu ich mam stale precitlivele a teraz aj jazvy zacinaju boliet,mozno kvoli pocasiu. no to lave prsko sa stale nechce zobudit. :/ ale tak baby ma tu ukludnuju,ze to moze trvat aj dlhsie,tak este stale verim,ze sa prebudi.

wendy1

ska bodaj by to bolo tak,ako pise barbie,ze bola chyba v pristroji :/
inak kazdy bolest po opke znasa inak,ty mozno budes fit skor! ale myslim,ze soferovat zvladnes uplne v pohodke po 3 tyzdnoch. ja som uz bez problemov soferovala,ale ja zvyknem volant tocit jednou rukou a toto som po 3 tyznoch este moc nezvladala.tak som tocila volant dvoma rukami,no smiesne to bolo pre mna :D ale zaradovat rychlosti v pohodke zvladnes! :)

bratislava

barbie a kedy ides? ku komu?
ja ta teda uplne chapem, ze sa bojis, ale ked doktor tuto velkost odporuca, tak asi by ti vacsie nepasovali. ja osobne si myslim, ze radsej mensie a pekne, ako velke neprirodzene balony. mne raczi odporucal tusim 370, ja som povedala, ze to mi je vela, cely zivot som bez prs a zrazu tam budem mat take bomby, a naco? ved to je aj tazke, a potom to vidno hned na prvy pohlad, ked sme take chude, ze to tam je len "dokupene" :-)) neboj, dobre bude;-)

BarbieOne1

baby ja sa taaak strasne bojim, ze 280ml bude malo:-(( uz od vcera ma chytaju depky, ze to nic moc nebude..
jaj by som to este zmenila, ale uz ich mam objednane.. neviete nahodou kde sa to objednava?