Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dadus35

Bratislava,

a kedy vlastne chceš ísť na opku?už si u niekoho bola na konzultačke?
Ja neviem, ale toľko je teraz plastických chirurgov,myslím že keď to vyštudovali všetci tomu musia rozumieť inak by sa neuživili.A čo je vlastne augmentácia.Narežú, vyberú, vložia, zašijú, čo sa na tom dá pokaziť?.....jedine môžu byť pooperačné komplikácie a za to lekár nemôže....ale ani som tu nečítala,žeby niektorá mala po opke komplikácie...to som ale múdra keď mám po tom...

dadus35

wendy

ja som mala opačný problém ako ty.Od začiatku som mala citlivé nielen prsia, ale aj bradavky.Cítila som na nich každý pohyb trička a to som mala tú podprdu.Až mi to vadilo.To sa ani nedá opísať čo som cítila, mala som pocit, že nemám prsia, ale nejaké kamene, v pravom prsníku som cítila ako sa mi pohybuje ten silikón, keď som sa zohla, úplne sa mi prevaľoval a cítila som aj okraj silikónu, normálne som nahmatala bublinku.Doktor ma ukludnil, že to prejde a mal pravdu, ževraj rok po opke si tie silikóny hľadajú svoje miesto.Moje si ho už konečne našli, ale aj tak niekedy cítim akoby mi zavadzali.

dadus35

Barbie

už nad tým toľko nerozmýšľaj,keby si nečítala toto fórum tak by si ani neuvažovala akú veľkosť a dala by si hneď na doktorku. A tak to má asi byť, doktori vedia čo robia, predsa majú svoje skúsenosti.Mať nejaké zdravotné problémy kvôli tomu, že chceš ešte väčšie sa nevypláca....

dadus35

bratislava,

nič si nedaj vyhovoriť, je to tvoje telo.Ja som sa zbytočne bála, všetko sa to dá v pohode prežiť a výsledný efekt stojí zato.Keď sa povie silikóny každý si predstaví asi Pamelu, mne by nikto nepovedal, že mám silokóny, sú akurátne a myslím, že o to ide.
Ja som predtým nečítala tieto stránky a medestic som našla na internete:www.medestic.sk a s dr.Dziuganom som čítala nejaký rozhovor o znamienkach.Je to jeho súkromná klinika,má tam 2 sestričky a anesteziológ chodí na operácie.
Moja opka bola bleskovka.V jeden pondelok som sa zajednala na konzultáciu /tú má zdarma/ a budúcu stredu som ležala na stole.Mala som 7 dní na predoperačné.Ani som nevedela, že na tie sa objednáva, ale ukecala som internistku a urobila mi to za 2 dni a zadarmo.
Večer pred opkou som nejedla a nepila, o 10h ráno ma operoval, také 2 hodinky po opke som si tam poležala a pokecala s doktorom,dal mi lieky od bolesti, na spanie a a ntibiotiká, sestričky ma obliekli a pomohli mi do auta-muž ma čakal vonku.
Celú cestu domov som prespala a potom v podstate aj prvé 3 dni doma.Po 7 dňoch som išla na kontrolu, to mi iba previazali rany,po 7 dňoch som mala druhú kontrolu, to mi už na rany dali iba také tenké pásiky bez obväzu a druhý deň nato som sa mohla osprchovať.Fakt nemám ani jeden steh a teraž už iba také skoro neviditeľné tenučké pásiky pod prsiami.
Opka ma vyšla nejakých 1100EUR a imploše 1020UER s tým, že do 2 rokov môžem ísť na zmenu implošov a tie mám zadarmo a budem platiť iba opku.Neviem či také niečo robia aj iní lekári.
Ja som na PNke nebola, lebo som na materskej.Ale keď nemáš ťažkú prácu, robíš niekde v kancelárii tak po 2 týždňoch to už môžeš zvládať, ale nevieš ešte poriadne dvihnúť ruky.Ideálne by bolo zostať aspoň 3 týždne doma.
Fotky na stránke nemám, ale chcem sa tam pridať.Ale myslím že je to aj trochu zbytočné pozerať, lebo každá baba si môže dovoliť inú veľkosť a po na každej to vyzerá inak.Dôležitý je tvar prsníkov,keď dáš imploše ako má druhá tak na tebe nemusia vôbec vyzerať rovnako.

lanvinka

Inak baby, ja som 3 tyzdne po opke a jednu bradavku mam uplne necitlivu, vobec si ju necitim a ta druha je zas extremne citliva, doslova mi je neprijemne este aj ked mi po nej steka voda zo sprchy. Tak som velmi zvedava, ci sa to nejako upravi.