bratislava,
nič si nedaj vyhovoriť, je to tvoje telo.Ja som sa zbytočne bála, všetko sa to dá v pohode prežiť a výsledný efekt stojí zato.Keď sa povie silikóny každý si predstaví asi Pamelu, mne by nikto nepovedal, že mám silokóny, sú akurátne a myslím, že o to ide.
Ja som predtým nečítala tieto stránky a medestic som našla na internete:www.medestic.sk a s dr.Dziuganom som čítala nejaký rozhovor o znamienkach.Je to jeho súkromná klinika,má tam 2 sestričky a anesteziológ chodí na operácie.
Moja opka bola bleskovka.V jeden pondelok som sa zajednala na konzultáciu /tú má zdarma/ a budúcu stredu som ležala na stole.Mala som 7 dní na predoperačné.Ani som nevedela, že na tie sa objednáva, ale ukecala som internistku a urobila mi to za 2 dni a zadarmo.
Večer pred opkou som nejedla a nepila, o 10h ráno ma operoval, také 2 hodinky po opke som si tam poležala a pokecala s doktorom,dal mi lieky od bolesti, na spanie a a ntibiotiká, sestričky ma obliekli a pomohli mi do auta-muž ma čakal vonku.
Celú cestu domov som prespala a potom v podstate aj prvé 3 dni doma.Po 7 dňoch som išla na kontrolu, to mi iba previazali rany,po 7 dňoch som mala druhú kontrolu, to mi už na rany dali iba také tenké pásiky bez obväzu a druhý deň nato som sa mohla osprchovať.Fakt nemám ani jeden steh a teraž už iba také skoro neviditeľné tenučké pásiky pod prsiami.
Opka ma vyšla nejakých 1100EUR a imploše 1020UER s tým, že do 2 rokov môžem ísť na zmenu implošov a tie mám zadarmo a budem platiť iba opku.Neviem či také niečo robia aj iní lekári.
Ja som na PNke nebola, lebo som na materskej.Ale keď nemáš ťažkú prácu, robíš niekde v kancelárii tak po 2 týždňoch to už môžeš zvládať, ale nevieš ešte poriadne dvihnúť ruky.Ideálne by bolo zostať aspoň 3 týždne doma.
Fotky na stránke nemám, ale chcem sa tam pridať.Ale myslím že je to aj trochu zbytočné pozerať, lebo každá baba si môže dovoliť inú veľkosť a po na každej to vyzerá inak.Dôležitý je tvar prsníkov,keď dáš imploše ako má druhá tak na tebe nemusia vôbec vyzerať rovnako.