Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wendy1

1mica1 a nataliiis
zajtra na vas budem velmi mysliet a drzkat vam palceky!! tfuj tfuj tfuj,nech vam to obom dobre dopadne!!! :)

84nika

bratislava - tuším ty si sa pýtala na PN, tak ja som si brala dovolenku, kedze o tom v robote nevedeli, a presne týžden po opke som nastúpila do práce, v robote skoro celý den sedím pri PC, takze sa dalo.. Šoférovat som začala po 2 týždnoch postupne. Tak každý znáša bolesť inak, a má iný prah bolesti. Inak môj priateľ mal taký istý názor na plastiku moju ako tvoj, že pfuj a že to bude umelé, a teraz úplne zmenil svoj názor a je hrdý že má takú prsnatú priatelku. Uvidíš že sa to zmení aj u vás. :o)

bodynka

Niekto sa tu minule pytal na fajcenie , tak nasla som toto:Ak fajčíte, naplánujte úplne fajčenie vynechať jeden až dva týždne pred vašou operáciou a nepokračujte v ňom najmenej dva týdne po operácii.
Je to pisane na stranke:www.plasticka-chirurgia.tv

dadus35

Ska38, Barbie,

nebojte sa toho, v pohode to zvládnete.Takto týždeň máte už potom môžete v pohode vianocovať.

ska38

84nika,
lezala som v klude, len nejaka pacientka nam tam v behla, ked mi robila EKG, tak jej sestricka povedala, ze co si to dovoluje prist a odhrnut zaves.tak mozno vtedy, ze som spozornela alebo co, no vsak v pondelok este raz.

ska38

Wendy1,
v to dufam aj ja.spinave alebo nieco.vsak sa dozviem v pondelok.s tym soferovanim pockam,vlastne podla okolnosti...ak budem musiet, tak budem musiet...

ska38

BarboeOne1,
dakujem.tak hadam to mali spinave,si ma upokojila... som bola prekvapena,cely zivot behavam,sport,nemam problem.Tak v pondelok rano mi urobia EKG, pozru vysledky a hned na stol.To bude stres...

BarbieOne1

Dakujem baby.. no uz nad tym nebudem rozmyslat.. uz sa to asi aj tak neda zmenit:-(, doktorke sa da dovolat az vecer a za dva dni mi implose urcite nevymenia, ked ich objednavaju..

Som si povedala, ze uz horsie to byt nemoze:) a ked sa mi to bude zdat male, tak o par rokov pojdem do vacsich.. ( ked samozrejme splatim tieto:-)))