Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lanvinka

bellinka
a co ti povedali v Chirmede, ze ako sa mas starat o jazvy? Lebo mne povedal Magdo, ze lepit, lepit a lepit, minimalne 3 mesiace. Ze je to ucinnejsie ako kadejake kremy, lebo ide o to, aby sa ta jazva neroztahovala, preto to ma byt co najdlhsie prelepene. Inak ja mam rez okolo celych dvorcov a tym, ze je to prelepene, tak to vobec nedycha, tak neviem ako sa to ma hojit. Som 3a pol tyzdna po opke a stale tam mam chrasticky a ked to odlepujem, tak si ich strhavam.

lanvinka

dadus35
a ta extremna precitlivenost bradaviek ta potom presla? Lebo aj ja mam tu jednu taku strasne citlivu, je to strasne neprijemne. A este mam aj jedno prsko trosku vacsie, prave to, kde je ta citliva bradavka. Moze byt, ze je viac opuchnute ako to druhe prso?

dadus35

bellinka,

tebe to fakt v pohode preslo bez vacsich bolesti.Asi si musela mat dost koze, lebo ja som prve dni mala pocit ze ma roztrha ako sa mi natahovala koza a potom som mala dost citlive prsia.aj so vstavanim som mala dlhsi cas problem.a ty si uz fit.

dadus35

bratislava,

Teraz po operacii hovorim, ze to nic strasne nebolo a predtym som sa tiez neskutocne bala.Clovek tym musi jednoducho prejst.
ja som sa vobec nemala s kym o tom poradit,o tomto fore som ani nevedela.Ale mozno to bolo dobre, lebo by som behala od doktora k doktorovi.

bellinka

Wendi:
prska ma nebolia ani nepichaju , vsetko je v poriadku co som rada jedine ma svrbia tie jazvy tak hadam ich uz mam zahojene ved v pondelok alebo utorok idem na vybratie stehov..
uz mam doma krpca tak musim byt fit ale niektore veci mi musi pomahat priatel som ho upozornila lebo aj by som maleho zdvihla ale nemozem to riskovat ...inac spi s nami v posteli a budem musiet si davat vecsi pozor v noci , lebo uz tuto prvu noc ma normalne kopol do prsicka SAKRA :o(

84nika

bratislava - hod si tam do vyhladávania moj nick, mám tam ten istý ako tu, a tam uz nieco vyhodí (moje komentáre k témam)a tam sa uz preklikás ;)
Prsia uz ked sú v poho, (t.j. u mna to bolo po 6-7-mich tyzd.) tak uz to vies stlácat, pohybovat s nimi a tak, u mna v predklone je cítit na bokoch ten implos, vlastne tam kde mám málo zlazy, ty ked pojdes pod sval tak ani tolko nebudes cítit mozno, ale tvoj muz to nebude cítit, ani moj priatel to nevie rozoznat.. hehe len teraz uz konecne má co chytit do rúk :)) Pozor si treba dat hlavne prvé tyzdne, necvicit, nebehat, aby sa náhodou neposunul, ale potom ani nebudes cítit ze tam más nie cudzie teleso, ako keby odjakziva boli tvoje :))

bratislava

84nika
tu tvoju fotku som nenasla,lebo nenajdem tvoje meno.vobec neviem,ako sa tam dostat.ale to nevadi.
to je super,ze tvojmu priatelovi sa to paci,ja by som tiez velmi chcela,aby si aj moj muz na to zvykol...
mam jednu taku impertimentnu otazku,ale koho ineho sa to mam spytat,ked nie vas?
da sa to po case normalne chytit,nebude musiet davat pozor,aby to velmi nestlacil a nejako neposkodil?lebo to by bolo asi o nicom:-(

bratislava

a chcem ist samozrejme co najskor,hlavne v zime.nechapem len,preco mi aj marsal aj trska navrhovali termin hned v januari a u ostatnych treba tak dlho cakat.trochu som sa zlakla,ja asi sama neviem,co chcem.je to dobre,ked maju tolko volneho alebo nie? no neva,objednam sa do medestic a uvidim...

bratislava

dadus35
dakujeeeem,ty si to tak pekne hladko opisala,ze najradsej by som isla hned zajtra do toho! bola som u dr.gubu a dr.racziho,s marsalom a trskom som len telefonovala,napokon som dnes k trskovi nesla,lebo mi ochorel syn,nesiel do skoly,tak som s nim musela ostat doma.ale asi sa teraz objednam v medesticu na konzultacie,som zvedava,ako to robia bez sitia...dakujem ti pekne za tip.