Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

Mihai :

si si ma pomylila s inou kockou lebo ja som este od operacie cela polepena a este som si nedavala vobec nic dole, az v pondelok mi lekar da dole vsetky naplaste prvykrat a vyberie mi stichy , takze ja teraz netusim co tam vsetko mam na tych jazvych , ja mam rez pod prsnikom, ale tak ked mi lekar povedal ze si to mam prelepit leukoplastom tak si to prelepim..ale ja si myslim ze ja uz to mam zahojene , bohvie ci tam budem mat nejake chrasticky ...dozviem sa to az v pondelok :o))) ale mam uz skoro 3tyzdne po op preto si myslim ze tam uz neebudem mat chrasticky

lanvinka

mihai
bellinka to ma prelepene tym istym ako ja.. boli sme u rovnakeho chirurga.. je to len taka naplast, z ktorej si mam vystrihnut taky kruh, do toho urobit otvor na bradavku a prelepit to dookola na dvorec, na ten rez.. cize priamo na reze je lepidlo.. pod tou naplastou nema byt ziadna gaza.. ta tam bola, len kym som tam este mala stehy..

mihai

lanvinka,
cez dvorce. ale bez modelacie.

bellinka
prepac ak sa pytam hlupost, ty to mas prelepene cim? a ako? nemas pod leukoplastom gazu? ked pises ze si to strhas... ja som mala najskor take velke stvorce leukoplastu cez dvorce a pod tym stvorec gazy. a odlepenie bolo velmi neprijemne na tej nasponovanej kozi. po vybrati stehov uz som mala len stvorec gazy a cezen tie tenke papierove leukoplasty, ktore uz mojej kozi nevadili, aby sa mi chrasticky neodrhali pri pohybe gazy. aj tak som si sama omylom jednu odtrhla ako som pisala. ja som myslela ze tie stvorce pevneho leukoplastu mi tiez pomozu aby sa to nenatiahlo a lekar hned ze to len nech nerobim lebo by tym trpela koza, ze silne lepenie a stychy uz stacili a mam to nechat tak. a mal pravdu... v mojom pripade sa nic nenatiahlo, a vravvim, to som bola uuuplne nadoraz nasponovana. mozno u rezov pod prskami je to inak?

lanvinka

No ved to, ze kazdy lekar hovori inak. Tak ked som sa vcera sprchovala, tak som to neodlepila, aby som si nestrhla dalsie chrasticky, lebo tiez tam kde sa mi to strhlo mi ostala taka cervensia sirsia jazvicka. No ale raz to odlepit musim, tak ja uz fakt neviem co robit. A este ja mam rez okolo celych dvorcov, lebo mi robili aj modelaciu a ta koza je dost napnuta.

mihai

a dodavam, ze som mala malo koze a bola som napnuta na prasknutie, ale doslova baby :) najskor som sa bala ze co ak sa natiahnu a nenatiahli :) fakt zvlastneze jeden vravi tak druhy tak...

mihai

zvlastne ako sa nazory lekarov roznia...mne lepit neodporucal. cize po vybrati stehov mi jazvy volne dychali, mala som len gazu cez ne a jemnucko som ju prichytila leukoplastom. som cca 3 mesiace po opke a jazvy su ako ciarocky, niektore casti ani nevidno. no na zaciatku jednej, na lavom prsku som si z nepozornosti tiez strhla taku hlbsiu chrasticku. a tam to mam take ruzovucke, sirsie, moja chyba... co uz. ale myslim ze asom ani to nebude vidno. som myslela ze bude dobre to lepit, aj som to mala v plane a doktor ze nie a nelutujem.

bellinka

dadus:
no mas pravdu ja som uz vlastne fit , jedine co som este nerobila je ze som si este sama neumyla hlavu :o))
ano ja som mala dost koze po kojeni a je to asi naozaj nieco ine ked nemas ziadne prsia a ta koža sa musi natiahnut, to je asi naozaaj neprijemnejsie

bellinka

Lanvinka:
tak v pondelok pojdem k znamemu lekarovi na vybratie stichov (inac urolog -tak bude sranda)a dr,Magdovi som volala ze co mame potom spravit , co je najlepsie lebo aj na prepustacej sprave mam napisane ze este cca 3mesiace lepit...tak povedal ze mam to lepit leukoplastom obycajnym presne ako si povedala aby sa tie jazvy neroztiahli , tak budem poslusna a budem lepit :o)))

martinka54

lanvinka
ja so tiez pocula, ze najlepsie je lepenie. hlavne baby na omlazeni o tom pisu. ale ked sa ti strhavaju aj chrasticky tak nezostanu potom moc velke jazvicky?