Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lanvinka

martinka54
nie, nerobil mi tu v tvare T, najprv chcel, ale ja som odmietla, nechcela som tolko jaziev.. Nakoniec mi len okolo dvorcov odrezal kusok koze a naspat prisil cele dvorce.

lanvinka

belli
to je tiez v podstate obycajna naplast, ta s ktorou si polepena aj teraz.. len ja mam rez dookola celeho dvorca, tak ja by som tam tenky pasik leukoplastu ako nalepila? Preto mi dali na klinike kusok toho, cim nas aj tam polepili a z toho si mam vystrihovat tie kolieska, aby mi to pekne dookola zakrylo cely rez okolo dvorca..

mihai
tiez sa mi zda, ze to pod tou naplastou nema ako dychat a teda sa ani susit a hojit.. fakt neviem co s tym..

mihai

ozaj a ja som si na to davala obycajny framykoin zasyp. a teraz kremujem. podla mna sa najlepsie akakolvek rana zahoji na vzduchu, telo si poradi predsa... dycha to vobec pod takymi specialnymi naplastami? :(

mihai

sorry baby za to pomylenie nickov :) fiha, ozaj sme tu rozna "zmes", vselijako nas pozasivali a polepili :) ale aj ked som laik, verim skor stychom a gaze cez ne, nez nejakemu otvoru na bradavku vystrihnutemu... tak snad to budete mat ok.

bellinka

Lanvinka a teraz nadalej cize tie cca 3mesiace si to mas prelepovat touto specialnou naplastou co este mam (to je taka ta latkova biela) , lebo mne magdo povedal ze staci obycajny leukopast, hmmmm???