Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

lanvinka

martinka54
fuuha, take velke chces? :-) No ja som mala take jednotky a vraj dost vela koze, mam 350 ml implantat. Netusim, aka velkost to teraz je alebo bude, som len necele 4 tyzdne po opke. Este sa ta velkost asi zmeni. Ale bola som si kupit prvu podprsenku a C mi boli male, kupila som D. Inak malokomu robia modelaciu okolo dvorcov, ja som nasla na omlazeni jednu babu, co jej to tak jeden lekar urobil.. ostatni lekari ju chceli tiez rezat do T.. A ma to pekne. Ale ona ma vacsie implose ako ja. Tusim sa vola Mandy36, skus sa na nu pozriet.

martinka54

tak to sa musim spytat aj ja, len u mna je taky problem, ze ja mam svoje skoro 4 a vela koze a chcem tam dat aj implantaty a chcem 5, tak neviem ci sa to da tvojim sposobom. a kolko si zato platila? lebo mne sa vyjadri az v januari

dadus35

lanvinka,

ty máš akú velkosť implantátov?písala si že máš dosť kože tak teda si asi s velkosťou problém nemala.

martinka54

tak to sa musim spytat aj ja, len u mna je taky problem, ze ja mam svoje skoro 4 a vela koze a chcem tam dat aj implantaty a chcem 5, tak neviem ci sa to da tvojim sposobom. a kolko si zato platila? lebo mne sa vyjadri az v januari

dadus35

lanvinka, belinka

zabudla som napísať, že ja som nebola šitá, takže som nemala ani stehy.Doktor čo ma operoval používa namiesto stehov speciálny gél, ktorý vlastne rany zlepí a zahojí.Takže možno preto som nemala žiadne chrastičky a 2 týždne po opke som nosila iba podprdu.

lanvinka

dadus35
no ved to, ze kazdy lekar hovori inak. A ja mam rez uplne okolo celeho dvorca a ta napnuta koza na prsniku mi to natahuje asi.. Pod prsom je to trosku ine.

lanvinka

martinka54
no mne tiez najprv povedal, ze inak sa neda, ze mam vela koze.. na chvilu som aj suhlasila, lebo som si povedala, ze ved on je chirurg, ma skusenosti.. ale videl, ze tym niesom nadsena, tak kukal a kukal a povedal, ze som taka hranicna, ze mi to skusi urobit okolo dvorcov a ked to nebude dobre, tak mi neskor este urobi rez aj do T.. Neviem presne aky siroky pasik koze mi zobral, ale prsia mam uplne napnute, akurat jeden dvorec je trosicku vyssie ako druhy..

dadus35

lanvinka,

tá precitlivenosť ma prešla, neviem presne kedy, ale bol to dlhší čas po opke-hádam aj 2 mesiace,ty si bola tuším iba pred 3 týždňami, takže to je normálka.Teraz už uplne v pohode.
Inak aj ja mám pravý prsník trošku menší,ale to som mala aj pred opkou.Možno aj ty máš iba asymetriu.
Ja som mala také malé, že až doktor mi povedal že mám jedno menšie.Sranda dokopy som tam nič nemala a aj z toho mála na jednom ešte menej...

dadus35

lanvinka, belinka

pišete tu o lepení a chrastičkách...nechápem..ja mám rez pod prsiami,po týždni na prvej kontrole mi to setrička iba znova pretrela nejakou dezinfekčnou vodičkou a dala nato gázu a leukoplast,na druhej kontrole po dalšom týždni mi to dali dole,na to rezané mi dali iba také tenučké pásiky,na druhý deň som sa osprchovala a to som si dala už aj tie pásiky leukoplastu dole a už som si tam nedávala vôbec nič.Po druhom týždni po opke som chodila iba v tej podprde.Som polroka po opke a mám tam už iba také tenučké pásiky.