Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

dadus
ja to mam rodove aj mojej mamine sa tak zvacsili pocas kojenia. a co sa tyka tych patiek, tie mi nevadia, ale sestky boli brutal, lebo ma tlacili na hrudniku, ked som spala

ska38

Dadus35,
plne 4-ky?!?To hadam nie,!?Kukni galerku, uz nemam ani co vyplnit do 75B podprsenky...Uz nemam nic!Dr.povedal plne dvojky-slabe trojky.Tak fakt uz neviem...No to je dilema zasa...

dadus35

ska38

tak to máš dobrý základ 75B, to ti iste urobí 2 čísla, to potom budeš mať plné 4-ky až slabé 5-ky.
Keď kašleš tak sa nadávkuj celaskonom a daj nejaký sirup, aby si sa z toho dostala,aj keď veľa času nieje.

martinka

tak to neviem pochopiť ako niekomu môžu toľko narásť prsia.Aj ja som bola tehotná a moje prsia sa len trochu naplnili a po kojení zasa nič.
Tak každému sa páči niečo iné.Ja by som veľké prsia nemohla už kvôli chrbtici.
Moja kamoška mala prsia 5-ky a mala velké problémy s chrbticou, tak bola na zmenšenie a teraz je šťastná že má 3-ky.
My ženy sme hrozné, každá chce čo nemá.
Som zvedavá ako dopadneš, daj vedieť.

ska38

Martinka54,Atram
mojim problemom je, ze nepijem ani kavu ani colu.ale beriem hadam pomoze.
Dadus35,
teraz mam 75B,idem na 350ml,na objednavke mam az D,dufam ze nebudem predsa ako ta Pamela, zasa mam depky a to v pondelok idem na OP,ak EKG a vysledky budu okay,a to ma este chytil nejaky kasel.tak hadam ma odoperuju v pondelok a vsetko bude ok.
V pondelok OP, v utorok rano domov.Ci ma budu obskakovat, neviem...Dufam, ze ano.
Bellinka, isla by si znova?Pre teba to bolo fakt super.Super si to zvladla.

sweety23

Ahojte kočky..tiez planujem opku,ale chcem vediet aky je to pocit v tele, nevadia tam tie implantaty,nie je to pocit ze tam je nieco, co telu nepatri???

bellinka

Baby tak ja som colu teda nemala vobec ale nemala som ani nijaky problem po tej anesteze , ale mozno preto ze som bola dost na infuzkach v ten den po op..ale necitila som sa vobec zle ...ked to mam cele zhodnotit po 3tyzdnoch tak to nie je vobec take strasne , bolest ani ziadna , len tlaky, a stipanie jaziev to je asi najneprijemnejsie ..ale mozno niektore baby to maju horsie..takze vdaka tomu hore ze som to takto pekne vsetko podstupila a vydrzala ...isla by som do toho znova :o)

martinka54

dadus
poviem ti presne ako som na tom: mala som krasne pevne stvorky, ked som kojila mala som sestky a teraz mam slabe stvorky, ale take supky ovisnute. doktor mi najprv navrhol iba modelaciu, ale ja chcem aj implantaty, lebo mne sa strasne paci ten material, snivam o nich uz vyse roka. a rozhodla som sa, ze aj take patky by neboli zle. ja som cely zivot zvyknuta na velke prsia, tak cislo hore dole. este neviem kolko mi bude davat ml ani kolko uberat, len mi kazal zhodit brusko, lebo som ho mala velke, uz sa mi dost podarilo, stale makam na sebe, dufam, ze ma pochvali. aj mam z toho radost, lebo dokym mi to on nepovedal, tak som ho moc neriesila, ale ma pravdu, ze chcem pekne prska a brusko ako v 6-tom mesiaci.mozno si myslis, ze som blba, ze ked mam svoje, ze preco chcem aj implantat. co by vela zien dalo za to keby mali svoje, ale mna tie silikony tak fascinuju, ze si nemozem pomoct.