Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

baby mne tiez doktor na konzultacke tu v ba nechcel urobit opku bez modelacie ze jedine s tym ze mam vela koze a nakoniec mi to v ke urobili bez tej modelacie a mam to super a som stastna lebo ja som nechcela tu modelaciu ani za svet zatial...tak ale dala som velky implantat to ma zachranilo:o)))

dadus35

lanvinka

ja som sa zase zlakla že budem mať iba B,ale potom tu baby písali, že to je iné číslovanie na tých podprdách.Ale možno budeš mať D, lebo ja mám 325ml imploše.

dadus35

martinka54

a máš už aj zistenú cenu.Ja som počula že je to potom drahšie ale keď sú potrebné 2 operácie, ale ty potom asi platíš iba za jednu.

lanvinka

dadus35
neviem, aku mam velkost tej pooperacnej, je to necitatelne. A ani ju uz nenosim, lebo mi bola dost volna, kupila som si taku sportovu od Triumphu, tak drzi ovela lepsie. Ja nechcem, aby sa zmensili.. do frasa.. stalo sa presne to, co tvrdili vsetky baby.. ze najprv sa im zdali prsia velke a potom lutovali, ze nesli do vacsich.. :-)

dadus35

lanvinka

aj mne bola mesiac po opke podprda C malá, ale prsia potom o niečo zmäknú a teraz 75C.Aj ked by som prijala aj tu D.Ale akú máš velkosť na tej pooperačnej podprde?Ak máš C tak budeš mať normálnu D,

martinka54

dadus
da sa to aj dokopy, ale niektory lekari to nechcu robit. ja nemam na vyber, lebo mam doma malu dceru a musim to zmaknut na jeden krat

lanvinka

dadus35
no modelacia do T sa robi nadvakrat.. vraj sa da aj naraz, ale vysledok byva horsi.. Ale ked modeluju len okolo dvorcov, tak to robia naraz

martinka54

dadus
da sa to aj dokopy, ale niektory lekari to nechcu robit. ja nemam na vyber, lebo mam doma malu dceru a musim to zmaknut na jeden krat