Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

ten Marsal je asi nic moc , nemoze byt predsa naladovy voci pacientkam ...ja by som teda k nemu nesla keby som nemala dobry pocit z konzultacky a 20eur je teda straaasne dost :o))

BarbieOne1

inak myslim si, ze marsal je hodne naladovy:-) niektore, baby maju s nim velmi dobre skusenosti, niektore vobec:-)..
mna akurat vtedy hodne zarazilo to, ze mu mam napisat mail, az potom sa mozme dohodnut na stretnuti:-)

BarbieOne1

della

a odkial si?
ako si chces dat zvacsit? prepac, ale mam y toho strasny bordel..

ked chces vyskusaj este moju doktorku dr. simonovu. ja som napr. bola uz z prveho momentu spokojna ako som sa s nou porozpravala. bola velmi mila, aj teraz je.. bolo vidno, ze jej na mne hodne zalezi.. som ju aj furt s niecim otravovala:-)..
pre mna to mozno bolo aj o to prijemnejsie, ze je to zena:-))..
alebo pockaj.. v utorok idem na opku a potom uvidis fotky, len neviem kedy ich sem dam, lebo nemam doma net:-(

della

Bratislava

..ahoj Marshal...operuje v TT a v Komarne...zrovna dnes som bola na konzultacke ...vypytal si 20,.- E...to sa mi ešte nestalo....bola som u Tršku a Sisku - to bolo zadarmo..

BarbieOne

..más pravdu: Maršal v telefone sa mi zdal super, ale dnes osobne mi pripadal nejak mimo - čakala ho opka...manzel si to vypočul na chodbe ked ma cakal - zmeral ma tak laicky /to sa s Trškom nedalo porovnat/...a zase som si vypocula mate "kopovite prsia"....s Trškom sa zhodol, že anatom, jedine pod zlazu....a vraj vôbec nie cez dvorce ako na tom trval Trška-kvoli efektu

Všetky kočeny
Tak som na tom horšie ako som bola - vobec neviem čo mám robit - poradte prosím...dakujem všetkým

inak Marsal by ma operoval v Komarne tam je to lacnejsie ale hned po opke idete v ten večer domov

della

Bratislava

..ahoj Marshal...operuje v TT a v Komarne...zrovna dnes som bola na konzultacke ...vypytal si 20,.- E...to sa mi ešte nestalo....bola som u Tršku a Sisku - to bolo zadarmo..

BarbieOne

..más pravdu: Maršal v telefone sa mi zdal super, ale dnes osobne mi pripadal nejak mimo - čakala ho opka...manzel si to vypočul na chodbe ked ma cakal - zmeral ma tak laicky /to sa s Trškom nedalo porovnat/...a zase som si vypocula mate "kopovite prsia"....s Trškom sa zhodol, že anatom, jedine pod zlazu....a vraj vôbec nie cez dvorce ako na tom trval Trška-kvoli efektu

Všetky kočeny
Tak som na tom horšie ako som bola - vobec neviem čo mám robit - poradte prosím...dakujem všetkým

inak Marsal by ma operoval v Komarne tam je to lacnejsie ale hned po opke idete v ten večer domov

bellinka

Lanvinka:
noo len mna zachranilo asi len to ze ja som chcela ist do najvecsich implantatov co sa mi zmestia a co by ma samozrejme nezlomilo v chrbtici ..tak som dala 450ml. lebo inak hrozilo ze mi tam moze previsat koza dole , kedze som nechcela modelaciu :o))

lanvinka

beli
no vidis, a mne to magdo bez modelacie nechcel urobit.. Teraz ako tak pozeram, si myslim, ze by to slo aj bez modelacie a mohla som si dat vacsi implantat... No co uz.