Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

lanvinka
konecne som nasla u koho si dala ta mandz robit prsia, tak u trsku a ze vraj platila iba okolo 2300eur. skusim mu asi zavolat co mi poviem on

martinka54

bratislava
a este co sa tyka tych krizov asi zle cvicis ak ta bolia, ale spat k prsickam, lebo baby budu nadavat, ze rozoberame ine.

martinka54

bratislava
diety nedrzim na tom neni, po siestej vecer nejedavam, pijem hlavne vela vody, 3x do tyzdna chodim na vacufit- to je taky beziaci pas, kde posobi podtlak, sem tam idem na lymfodrenaz a brusaky. teraz po novom roku chcem ist na kavitaciu.a co sa tyka tej spinalky, tu som mala pri cisarskom, je to take ako ciastocne ochrnutie, ale citala som, ze baby na omlazeni si dali robit aj prsia tak. neviem, ale na prsia by som sa tak asi neodhodlala, bolo mi to neprijemne, lebo si stale pri plnom vedomi a nemohla som potom zaspat.

bratislava

dadus to by bolo super, keby si tu hodila tvoje foto, lebo som zvedava na toho tvojho doktora. pöjdem totiz k nemu na konzultaciu. chcela by som vidiet jeho pracu, este som o nom nikdy nepocula... dakujem

bratislava

martinka 54 prosim prezrad, ako si zhodila z brucha? ja ked zhodim, tak vsade, len brucho trci:-( od brusakov ma bolia krize...
atram
prosim ta co znamena "po druhom spinali" ?
co to je spinal?
nikto tu bolest hlavy nespominal...

ska38

Dadus35,
dufam , ze plne dvojky-slabe trojky.Ako povedal Dr..Som nespala, co som nad tym zasa premyslala...idem pozriet este nejake fotecky v galerke.

dadus35

ska38

na galerku este nemam kontakt.musim live poslat foto a dostat sa tam. stale nemam nato čas.myslela som, že už teraz maáš 2-ky.Som z toho číslovania už magor.ja som mala pooperacnu podprdu 75B a normalnu mam 75C, ale mozno to závisí aj od vyrobcu.Ale ked ti to povedal doktor tak určite budeš mať take.