Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bratislava

dievcata prosim vie mi niekto vysvetlit rozdiel medzi implantatom pod sval a pod zlazu? kedy sa dava tam a kedy tam? aky je rozdiel vo vyslednom efekte???

Arial

Della teraz som si prečitala ten tvoj prispevok ešte nižšie tak to je mi fakt divne prečo ťa odporučal inemu kolegovi? Nechapem, nemal zaujem ťa operovať? Prečo??? Mne ak by tie uši pokašlal by som na neho nadavala ale keďže su take ako som chcela tak nemam dôvod. Inak bol taky važny, ale toto čo Ti odpísal je čudne. S takymto pristupom potom nebude mať žiadne pacientky.

della

ARIAL

..i tebe sa zdal ten chlapík na recepcii taky milý pupuško?? :-)
..som rada, že tebe tie uši spravil super...ale ja som fakt z Marsala nemala dobry pocit, a potom čo mi poslat mail - to hovorí za všetko...dakujem, za držanie palcov...budem ich potzrebovat

della

Mihai
máš pravdu...pojdem Trškovi aj manžel s tym suhlasi i ked je to drahsie o 800 EUR

BarbieOne
som z BA.....a vysvetlim ti to, aby si v tom nemala bordel :-)...najskor som bola u Tršku, povedal, že mám kopovite prsia...doporučil mi anatom, 350-360ml pod zlazu a opku cez bradavky...aby mi nevznikol doublebuble efekt..predbezne sme sa dohodli na koniec januara

..potom mi Belinka a Wendy poradili dakujem kočky :-) aby som isla este aspon na 2 konzultacky, tak som isla do Piestan Siskovi, ten povedal skoro to iste ako Trška...len ze sa mu vidí zbytocne operovat z bradavky..cena tam bola 2.200,- ale pripadal mi roztrasený a taký usmudlany...nesla by som tam ani zadarmo..
...no a do tretice som isla Marsalovi, v telefone sa mi zdal super..bola som tam tento piatok...vobec som nevedela, že sa tam plati 20,- E je to veru dost...ani ma poriadne nezmeral...pripadal mi unaveny alebo taky nemastný-neslaný..a nakoniec mi povedal, že je tu i možnost, že sa nedam operovat....no chápete to??.a cenu za opku v KM som sa ani nedozvedela..vraj to nevie z hlavy mám mu poslat mail..a on mi odpíse

a viete čo mi MARSAL odpísal /dnes som si to nasla v pošte/, VRAJ SA MAM DAT OPEROVAT U INEHO KOLEGU.........takže dr. Marsal sa vyznamenal, keby mi to bol povedal hned tak tomu teplemu pánovi na recepcii nezaplatim 20e

ARIAL....ked si to prečítaš, tak je jasne, že Maršal za vela nestoji....aspon čo sa mňa týka

BarbieoNe...neviem, ci mam ist este k tej tvojej doktorke...už ma nejak prešla chut ist na dalsiu konzultačku....stale ma len ta cena odradza u Tršku - manžel hovorí, že už kašlat na tie prachy, nech je efekt dobry :-)