Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

dadus35

martinka

a tebe keď máš veľké prsia by nestačila iba modelácia? či ty chceš ešte väčšie?
veď s modeláciou sa dajú urobiť pekné prsia.
nejaká česká modelka rozprávala v telke, že počas kojenia mala 6-ky prsia a po kojení si ich dala vymodelovať a teraz má pekné 5-ky.

dadus35

bellinka,

tak ty s tvojimi implošmi budeš mať určite D, keď ja mám s 325ml C.

ska38,

neviem či to závisí aj od výrobcu tej podprdy.ale baby už o tom písali a aj ja mám s tým takú skúsenosť.Ty tam máš až Déčko? ty ideš tuším na 350ml? a máš už nejaký základ-myslím prsia,akú máš teraz velkosť podprdy?
Inak tieto vianoce budeš mať super oddychové....všetci ťa budú obskakovať a ty budeš po opke odpočívať.Ty ideš hneď po operácii domov, alebo zostávaš cez noc?

atram

po anesteze je ta cola dobra kvoli kofeinu, tiez som ju pila po druhom spinaly, pri prvom som o tom nevedela, a tu bolest hlavy nikomu nezelam, som myslela, ze odbila moja posledna hodina, potom mi to rozhanali infuzkami a sestricka mi varila silneho turka :))) pri druhom spinali som si uz dala pozor a po troskach uchlipkavala colu a vela pila tekutin, a ziadna bolest neprisla

martinka54

ska38
neviem ci cola pomoze,ale s mojej skusenosti, ked som mala spinalnu anestezu som si daval rano kavu a colu na dorovnanie tlaku, inak ma strasne bolela hlava

martinka54

ska38
neviem ci cola pomoze,ale s mojej skusenosti, ked som mala spinalnu anestezu som si daval rano kavu a colu na dorovnanie tlaku, inak ma strasne bolela hlava

ska38

Niekto tu pisal, ze je dobra cola po OP!Ale ja colu nepijem,nechuti mi.Ale kupim,ak pomoze...
Bellinka,Wendy1,
mali ste tiez colu po operke?Pomohla?!
Dakujem za odpoved.

ska38

BarbieOne1,
uz sa nam to blizi..
S tou pooperacnou podprsenkou,ja mam 75D na objednavke,nechcite mi povedat ze budem mat 5!!!Alebo som to zle pochopila?!Vsak ma prevazi...ta velkost,si rozbijem nos,ked spadnem!

Arial

Della
Ty si si nedohodla termín u Maršala? Ešte sa rozhoduješ či ísť vôbec k nemu? Mne robil uši v TT tiež sa mi zdal taky važny ani sa skoro neusmieval možno ma nejake sukromne problemy čo ho trapia. Inak bol milý. A uši mam super spravené presne aké som chcela. A hlavne rovnake :-) Viem že uši sa nedaju porovnavať s prsiami ani Ťa nechcem k nemu nahovarať ak nechceš ale niekedy môže mať doktor taku povahu ako on a vysledky operácii super. Iný môžu byť zase milý veľmi ochotný ale operácia nanič. No pri niektorých je to dva v jednom :-) aj milý, ochotny ak aj operácia super tak držim palce pri výbere.
A tiež som platila 20 eur za konzultaciu taky veselý chlapík to tam vyberal a u neho som si aj termin operácie dohodla kedy som chcela.