Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

no s tym kaslom suhlasim..ja som 3 tyzdne po op a doteraz som si este ani raz nekychla , zakazdym som to zadrzala lebo si to neviem predstavit ..naozaj..

martinka54

ska
inak ked mas kasel, vies ako ta to bude boliet, ked zakasles?ja som mala kasel, ked sa mi mala narodila a kazdym zakaslanim som si drzala brucho, lebo som myslela, ze umriem od bolesti a este som sa bala, ze sa mi prasknu stehy. nechcem ta odradzat, ale ked sa ti nepolavilo radsej vydrz. ja viem ako sa tesis, lebo ja mam termin skoro pol roka, len som cakala kedy bude moja mala vacsia a porazilo by ma keby mi to nieco prekazilo. a kazdopadne ak pojdes, drz sa a hlavne drzim vsetky palceky nech ti to dobre dopadne.

martinka54

delphia
ja viem ako sa dava spinalka, ved som ju mala, ale viacere baby tam pisali, ze mali iba htudnik umrtveny, ked sa mi to bude chciet hladat napisem ti ten link

ska38

Kocky,
dakujem.Teraz som cakala polroka na OP,vsak uvidim co povedia rano.Keby to na mna prislo skor,tak zavolam Dr,aby mohla ist ina kocka na OP.

bodynka

Fuh baby to ste ma s tym Marsalom nepotesily moc.... Fakt koli comu napisal ze sa mas dat operovat u ineho??
Za 20 eur na konzultaciu? Fuu vyzistim kolko sa za konzultacku plati v KN.
Tusim tam kde viem ist niesu prijemny doktory. A co tak stazovat sa na ich pristup??

delphia

pri epiduralnom a spinalnom umrtveni sa picha anestetikum do chrbtice v oblasti, kde uz nie je miecha- teda do driekovej oblasti. nasledne pacient ma znecitlivenu dolnu cast tela. teda da sa prevadzat operacia v malej panve, bedrovych klbov a na dolnych koncatinach. ak ide o operacie zaludka, zlcnika, a smerom hore- hrudna dutina, krk, hlava- tak tie sa vykonavaju v celkovej anestezii.
zrejme dotycna ani nevie ako bola uspata, resp. ju to vobec ani nezaujimalo, lebo bola zamerana na ciel vykonu- teda prsniky.

martinka54

delphia
ale ja som to naozaj citala na omlazeni, ze niektore zeny v cechach boli iba v spinalke, ale nechce sa mi to teraz hladat

bratislava

ska38
prosim ta neblazni a nechod pod narkozu v tomto stave!! preobjednaj sa, zima je este dlha, do leta to stihnes!!!