Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ska38

Ano,75D,mam pooperacnu,tak neviem.Zajtra sa dozviem vsetko.Len ma mrzi, ze som nemala dat ako Dr vediet,mohla som OP vymenit s nejakou kockou.Uz je neskoro.

wendy1

ajoj belli! :) no lepsie a lepsie. ale nemozem povedat,ze uz je to uplne ok.. este su take citlive. ale uz spavam na boku a je to uuuuzasne :D

ale mna viac trapi ta nasa nestastna situacia doma. od opky sa nevieme dostat z chorob. :( vsetky deti maju sople stale a mala uz zacala horuckovat,nic nepapa,strasne kasle a aj najstarsi kasle dost a ja uz skoro 4 tyzden kaslem. :P zajtra chcem ist na krvne testy ci nemam plucne chlamidie a aj detom dam zobrat krv.toto uz nieje normalne. jak naschval musime mat taketo starosti prave po opke :/

bellinka

ska 38:
naozaj radsej to preloz a neboj oni ti daju nejaky najblizsi termin , ked budes fit lepsie to zvladnes potom :o)))

bellinka

ahoj Wendi : ako sa maju prska ??? ja super vsetko v pohodicke uz mi zacinaju meknut prska ...aspon mam taky pocit :o)))

wendy1

ahojte baby!
ska moja zlata,tak takto sa ti to zkomplikovalo?? :( mne tyzden pred opkou vraveli,ze ked pojdem na opku tak nekaslat,nekychat,inak sa opka rusi. Tak zajtra nic prosim nezataj,radsej si fakt prehod termin,myslim,ze ti najdu nejaky skorsi. ja som zacala kaslat tyzden po opke a poviem ti,velmi to boli!! nieje to sranda!

a k tej velkosti pooperacnej podprdy. ja ju mam 75B! preco tebe objednali az D?? divne,zeby iny vyrobca? ved ja mam tiez 350ml ako budes mat ty. hmm

84nika

ska38 - ale budem na teba mysliet, nech všetko dobre dopadne, to už možno si aj namýšlaš, to ja som tak bola pred opkou že už všetko som cítila a to len preto lebo človek práve toho sa bojí, aby neochorel..

84nika

ska38
tak to už chod tam a uvidíš čo ti povedia, veď musia vedieť čo v takom prípade, však denne sa tam opruje, ale neboj väčšinou to posunu o týžden al. o dva, to už nezvyknú o mesiace posúvať, oni s tým rátajú že niekto ochorie..