Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

BarbieOne1

1mica1

ja viem, preto sa dopujem cely vik aj teraz vitaminmi, sprejmi proti angine, cukrikmi atd:-)) ja som fajciarka, tak mozno je to aj tym zhorsene + stresy:-(

1mica1

della
dakujem,si mila

Ja ma rez preto cez dvorce,lebo som ich chcela aj zmensit,zatial som ich nevidela,mam to prelepene,ale urcite to bude lepsie ako pred opkov,mala som ich nechutneee

Barbie
nemala by si to podcenovat,tu bolest hrdla

BarbieOne1

a s tou colou:-) ani som to tu nemusela citat a kupila som si jednu:-) cola, aspon teda podla mojich skusenosti pomaha hlavne ked je niekomu zle od zaludka:-) a tiez nevydrzim od rana bez kavy a coly(mam nizky tlak)tak si budem musiet aspon trosku cucnut:-)

BarbieOne1

della

rozhodni sa ako chces.. ked chces skusit este nejakeho doktora, tak mi napis sem mail. poslem ti cislo na dr.simonovu (mam len sukromne cislo, tak ho nechcem zverejnit takto naostro:-))

ska38

No dnes uz to budes mat za sebou:-), dufam, ze si sa dnes rano citila dobre a v poho ta vzali..
Budes to citat asi a po opke, ked budes doma, tak z celeho srdiecka ti prajem mooooc krasne prska:-)

Mna to caka zajtra a tiez sa necitim dobre:-( Vcera som musela ist vecer nakupovat atd. pred sviatkami a nadychala som sa dost studeneho vzduchu:-( dost ma boli hrdlo.. Pred chvilkou som si nakupila lieky v lekarni, tak tiez dufam, ze ma to do zajtra prejde.. aspon tak aby si nikdo nic nevsimol:-)))

della

1mica1

ahoj..uprimne ti zavidim, aj mna to čaka..tiez 350-360ml, vysoky profil a opka cez dvorce...ale pod zlazu

.môžem sa spytat, prečo ta operoval cez dvorce??....mala si nerovnomernost prs??

želam skore uzdravenie :-)

1mica1

wendy :-)
Tak ja uz to mam za sebou.Si zlata,ze si na nas s natalis myslela.Mne dokonca opku presunuli na stvrtok.Po zobudeni to bola celkom pohoda,nebolelo to tak,ale po case som myslela,ze skapem,mala som nizky tlak,nedokazala som sa ani posadit,davali mi dokonca redbul,co mi robilo celkom dobre.na druhy den som "isla"domov uz oblecena a doky ma otocil,ze vy nikam nejdete.Straaasne sa mi hlava tocila...nakoniec zistili,ze mam malo krvi a davali mi trnsfuziu-ja som den po opke dostala menzes,tak z toho tie komplikacie.Transfuzia mi pomohla a na dalsi den som isla domov.Vcera som bola treti den po opke a v pohode som to zvladla bez tabletiek od bolesti,aj vstavanie v pohode.Len citim hnusny tlak na prsiach.
A ked ste spominali to kaslanie,tak mna vcera chytil taky "rapel"a teda dost to bolelo v prsiach.Ale aj sa cudujem,ze mi je celkom fajn,nie je to take hrozne ako som cakala.Najhorsie boli pre mna prve dva dni a prva noc,ze uuupne hroznaaaa.
Som stastna,ze to mam za sebou,a ze sa citim celkom fajn a to som stvrty den po opke.Nakoniec mam tych 350 a dokonca mi dal doky vysoky profil,rez okolo bradaviek.Ruky som aj v pohode dvihla,len tie prve dni to bolo ako ked mate strasnu svalovicu na celych rukach.

Jaj baby,tym,ktore to este len caka drzim silno palceky,zvladnete to!

della

Arial

no to by som aj ja rada vedela, preco ma odmietol operovat...môj muž ho odhadol hned ako sme vyšli z ordinacie.....už to mi bolo divne, ked povedal, že si to mam dobre rozmyslit a je tu i moznost, že sa nedam operovat.....a pritom som mu povedala, že mám važny zaujem...ja nie som typ, že by som šla niekam "šaškovať" a nemala by som o opku zaujem
..pozri ved ty možes byt rada, že más uši ok....a ja prežijem, že ma nejaky Marsal odmietol operovat

della

Martinka 54

manžel mu zavolal, odvolal sa na kamarata a on, že zajtra ma volno aby sme prisli...takže v mojom pripade to bola rychlovka....presny termin opky mi este nestanovil -ma to byt koncom januara, kedze som vysadila antikonc. tak neviem kedy budem mat po menzese....mam mu zavolat v polovici januara

Myslím, že mu nemusiš hovorit, že už más presny termin niekde inde...ved chceš asi tiez len počut nazor ineho lekara, no nie??...

delphia

zial, nenasla som to. a si si ista ze tie baby mali silikonove iplantaty? nie nahodou augmentaciu vlastnym tukom? lebo to by som skor vedela predstavit v lokalke. ale co ja viem, tak augmentacia silikonmi sa vykonava vylucne v celkovej.