wendy :-)
Tak ja uz to mam za sebou.Si zlata,ze si na nas s natalis myslela.Mne dokonca opku presunuli na stvrtok.Po zobudeni to bola celkom pohoda,nebolelo to tak,ale po case som myslela,ze skapem,mala som nizky tlak,nedokazala som sa ani posadit,davali mi dokonca redbul,co mi robilo celkom dobre.na druhy den som "isla"domov uz oblecena a doky ma otocil,ze vy nikam nejdete.Straaasne sa mi hlava tocila...nakoniec zistili,ze mam malo krvi a davali mi trnsfuziu-ja som den po opke dostala menzes,tak z toho tie komplikacie.Transfuzia mi pomohla a na dalsi den som isla domov.Vcera som bola treti den po opke a v pohode som to zvladla bez tabletiek od bolesti,aj vstavanie v pohode.Len citim hnusny tlak na prsiach.
A ked ste spominali to kaslanie,tak mna vcera chytil taky "rapel"a teda dost to bolelo v prsiach.Ale aj sa cudujem,ze mi je celkom fajn,nie je to take hrozne ako som cakala.Najhorsie boli pre mna prve dva dni a prva noc,ze uuupne hroznaaaa.
Som stastna,ze to mam za sebou,a ze sa citim celkom fajn a to som stvrty den po opke.Nakoniec mam tych 350 a dokonca mi dal doky vysoky profil,rez okolo bradaviek.Ruky som aj v pohode dvihla,len tie prve dni to bolo ako ked mate strasnu svalovicu na celych rukach.
Jaj baby,tym,ktore to este len caka drzim silno palceky,zvladnete to!