Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

della
jasne, ze chcem pocut iny nazor, lebo som pocula, ze tento lekar niekedy robi modelaciu len okolo bradavky a dr. cerven ma chce rezat do t

1mica1

bellinka:-)
dakujem pekne,aj ja som rada,ze to mam za sebou.
A to som sem ani nepisala,ze ked mi isli davat tu transfuziu,tak mi nevedeli najst poriadnu zilu,kazda im praskla...bola som ako na akupunkture,no jeden otras...ale uz je to za mnou a je mi dobre.
este raz dakujem,belli

Barbie
zajtra ti drzim palce,nech vsetko dobre dopadne :-)

bellinka

1mica:
gratulujem ze uz to mas za sebou takisto som na teba myslela a som rada ze si mala celkom hladky priebeh po op okrem tej transfuzie :o)))))))

1mica1

barbie
tak vitaminy su v pohode:-)
Ja ,ked som prisla,tak som sa hlasila na recepcii-da sa povedat, a tam si pre mna prisla sestricka,odviedla ma do izby,prezliekla som sa a potom uz prisiel doky,fotil si ma,kreslil atd.

BarbieOne1

1mica1

tie lieky co si davam su volno kupitelne v lekarni, maju skor vytaminove zlozenie + prevencia, tak si myslim, ze to ani nebude potrebne..

Inak prosim vas, tie co ste boli uz na opke.. Rano ked ste prisli, ste isli rovno na lozkove odd, alebo este do ambulacie a cakali ste na doktora..?