Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

mihai

baby, som uz treti mesiac po opke. a stale si necitim pravu bradavku a ani vrchnu cast praveho prska. je to uz definitivne, nepoculi ste o niecom podobnom? k lekarovi koli tomu nepojdem, mam ist az o par mesiacov, naposledy som bola pred vyse mesiacom a vtedy to este bolo v ramci normy ta necitlivost :( asponze lava bradavka je na tom "lepsie". tu som si citila, taky neprijemny pocit pri dotyku som mavala, akoby neprijemna bolest. ta uz je prec, cize pravu si ako tak citim, ale lava je jak mrtva :( moze sa to este upravit, trvalo to niektorej dlhsie nez 3 mesiace? opka bola cez dvorce.

mihai

teda-nestaviam sa do role odbornika ze by som tvrdila ze on ti vyhovie. ale viem z toho, co som uz kde-tu zapocula ze by si to s nim mohla prebrat, co ti povie. skus. rovnako ako Trska je vyborny. kamaratke robil modelaciu cez dvorce a ma to velmi pekne.

bellinka

ska38:
jaaaaj je mi to luto , si uz mohla byt prstica ako my ostatne :o))) ale nevadi a v januari to napravis...tak si teraz este pekne uzi vianoce a hlavne nesmut :o))) a pekne sa vyliec...

ska38

Ahojte kocky,
takze OP sa nekonala,kedze som chora.Mna to chytilo vcera kasel a prskala som.No moja chyba, nedavala som si na seba pozor.Pratanie snehu a tak, sa podpisalo za tieto problemy.
Len ma mrzi, ze som im nemala dat ako vediet ze som chora,kedze bola nedela.Mohla ist ina kocka na OP.Takze OP,az o mesiac,tak hadam januar.
Este sme s Dr prebrali moju velkost,ze tych 350ml je dobra.Tak som este skusala...
Je to odbornik a hlavne pristup na urovni.Pisete tu,ze ste boli na 2-3 konzultackach.Ja som bola na jednej u Dr.Cerven/jun 2009/,nemam potrebu behat hore -dole po Slovensku.A mam to tu v BB.
BarbieOne1,
drz sa a este sa poliec.Zajtra budem na teba mysliet,kedze sme mali spolu bojovat v tento den.Drzim Ti palceky,a velmi -velmi skore uzdravenie!!!Ja som hned povedala, ze som chora,aby bolo jasno.Citala som v papieroch, ze tyzden pred OP,by si nemala uzivat lieky, v ktorych su salicylaty-Acylpyrin,Alnagon,Anopyrin.Takze vcera som ani ziadnu tabletku neuzila.Pre pripad...