Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

della

BarbieOne1

..jasne s tým číslom to chápem i my máme na Tršku len súkromné číslo......dakujem ti si zlata, ale mam pocit, že 3x je dost....
..a Trška vyhral :-)
..a kedy ideš na opku?...
želám kráasne vianoce....

BarbieOne1

Ahojte kocky;-)

Neviem kedy tu zas budem, koly tomu, ze nemam doma net (ale pokusim sa prihlasit cez mob.)
PRAJEM VAM VSETKYM VESELE VIANOCE, VELA DARCEKOV, TYM CO BOLI NA OPKE TAK SVIATKY PLNE NEHY S NOVYMI PRSICKAMI A TYM KTORE TO LEN CAKA, TAK NECH SI DAVAJU NA SEBA POZOR A NEOCHOREJU:-)..

Drzte mi zajtra palceky, nech mi opka dobre dopadne.

PS: do nem. idem na pol siedmu, strasne dufam, ze ma zobere lekarka prvu, lebo nenavidim to cakanie:-)))

martinka54

caute babulky
tak zajtra idem k trskovi na konzultaciu, tesim sa, ale moc si nechcem robit nadeje kvoli tej modelacii. taka som zvedava co mi povie. jaj, keby mi povedal, ze to bude bez t modelacie, tak odpadnem od radosti a ostanem unho.

mihai

dakujem za info baby ! viete, ja som to tu aj pred opkou pisala, ze keby si mam vybrat, beriem sice radsej pekne velke prsia a necitlive nez citlive a o nicom, co som mala. ale ze ak stratim cit, bude to dost velka cena za to. mne ta citlivost vazne chyba :( asi nemusim rozmazavat preco :) budem teda cakat a priebezne vas informovat.
inak, dnes sa chystam poslat livke fotos, aby som aj ja mala album, vcera som nejake spravila. len vaham, ci sem dat aj bez podprdy spredu, lebo neviem preco na fotkach vyzeram ze mam medzi prsiami straaaasnu medzeru, co nie je pravda v reale. mam medzeru, ale teda nie taku, tak to rozhodne nevyzera. nerada by som vas tou foto odradila od "navstevy" mojko chirurga :)

BarbieOne1

mihai

ja si myslim, ze je to normalne a casom to prejde:-) neboj.. tiez sa bojim toho, ale kedze ta znama mala tento problem a az po roku sa jej vratila citlivost, tak verim, ze to nebyva trvale (teda len vo vinimocnych pripadoch)..

( ta znama mala az 2 opky prs v priebehu 3mes myslim, koly zahnisaniu, co som uz spominala, musela ist na dalsiu opku, tak naozaj myslim, ze do pol roka budes mat citlivost naspat:-)

84nika

mihai - to niekomu trvá mesiace,aj kamoška to mala. A ty ked más rez cez dvorce tak mozno aj dlhšie, vraj tie nervy okolo a žilky sa musia dať späť doporiadku.
ska38 - tak to mi je lúto, ale tan mesiac už rýchlo ubehne, si kúp nejaké vitamíny a preventívne mesiac ich užívaj už :)

mihai

Barbie,
potesila si ma. ja sice svojmu doktorovi verim, ze snad mi neporusil nerv... ale 3 mesiace sa mi zdaju strasne dlho na to, ze keby mi asi cez bradavku pichnes ihlu, mozno si to nevsimnem :( pred par dnami som mala take stavy, ze som citila svrbenie na pravom prsku. (tom, co mam hore necitlive). som sa sla normal poskrabkat, a nevedela som kde ! proste sa mi zdalo ze ma svrbi ta cast, co si necitim, ale ked som sa jej dotkla, dotyk som necitila. na zblaznenie to bolo neprijemne. brala som to ze asi sa nieco "deje" pozitivne. ale ved uz to preslo a stale to mam ako pod lokalkou. vcera som si stisla pravu bradavku nechtami troska od jedu a nic.

BarbieOne1

mihai

znama mala necitlive bradavky rok.. upozornovala ma na to, ze sa to moze stat uz davno.. po roku sa jej pomaly zacala vracat citlivost.
aj lekarka mi povedala, ze to urcite nemoze byt natrvalo, keby sa nieco podobne stalo aj mne..

martinka54

mihai
dakujem uz som si nasla cislo na trsku na zzz a prave operuje, za chvilu mu mam volat, tak uvidim co mi povie