Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wendy1

ska hej,strasne to leti :) tot som sa tu este len pytala,ci 305ml alebo 350ml a uz mam 5 tyzdnov po :) takze ani sa nenazdame a budes tu ty spominat na opku :)

wendy1

belli ake si mala sitie? niekolko stichov,ci jednu dlhu nit? a co hovoril na prska kamarat urolog?? :D
aj ja mam krasne tenucke jazvy. :)

ska38

Ahojte kočky,
dakujem za prispevky, ste zlate.
Ten cas vemi rychlo leti.Wendy1,uz je mesiac po OP a Bellinka uz 3tyzdne!
Akoby to bolo len vcera.
BarbieOne1,
zajtra sa drz,budem na Teba mysliet.
A budem cakat,na prve spravy po OP.
Hlavne nech to v zdravi prezijes!Zelam co najmensie bolesti a radost z vacsieho poprsia!

bellinka

wendi :
ahooj moja , ja som si praveze strasne oblubila tu retro podprdu , som na nervy ked si ju mam oprat a mat moju kojenecku , inac kojenecka mi je tak trosilinku mala ale celkom dobra ale aspon som si uvedomila ake prsiska som mala naliate mlieckom ked som bola tehotna a potom ked som kojila :o))) dnes som bola uz na vybratie stehov (konecne po 3tyzdnoch) a mam pekne tie jazvicky take tenucke :o)))

wendy1

ja sa tak tesim,ze uz len tyzden budem musiet nosit tu podprdu :) mne strasne vadi ten material a ta guma pod prsiami ma doslova reze :/
bude stacit presne tych 6 tyzdnov?? ci mam ju potom este sem tam nosit? alebo mam v nej este aj po 6 tyzdnoch nejaky cas spavat???

wendy1

mihai,ja som sice len 5tyzdnov po opke,ale tiez mam lavu bradavku a taky pas pod prskom uplne bez citu. :( a neskutocne sa toho bojiiiim ako ty. snad sa nam ta citlivost vrati :/ budeme si drzat navzajom palceky :)mne hovoril doki,ze do mesiaca sa to vrati a vidis,nevratilo sa. tak ak sa to nevrati do roka,asi stratim nadej. :((

wendy1

barbie tak zajtra sa drz,neboj sa,boli to,ale zvladnes to! stoji to fakt zato! tesim sa s tebou,ze uz budes mat krasne prska!! :) a aj tebe krasne vianoce v novom looku :)

1mica1 velka gratulka k opke! tak dalsia stastna medzi nami :) aj ja som dostala kramy po opke,ale mne teda transfuziu nedavali. a o dva tyzdne som dostala znova,tak sa potom nezlakni,ak dostanes aj ty. a ako sa ti pacia nove prska??

ska zlatinko,je mi to luto,ach :( no tak v januari sa opatruj ako v bavlnke,kasli na sneh aby si bola zdravucka!! neboj,nastastie idu sviatky a tak ti ten mesiac prebehne ako voda :) hlavne si davaj pozor na seba!!! nech uz nam tu aj ty napises,ze to mas za sebou a aka si stastna :)

martinka54

della
dakujem,bol mily uz po telefone, uvidim co zajtra, dufam, ze mi povie pozitivnu vec, ale bojim sa sklamania, ze operacia do t. tak by som chcela pocut, ze len cez dvorce a hned zrusim bb

della

Martinka 54

..tak ti želam zajtra vela stastia...no vidíš i u teba to bola rýchlovka...myslím ta objed. na konzultaciu...on je velmi fajn