Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nataliiis

ja mam mentor aj s podprdou som platila 800eur tiež.okruhle tiež.ktore značky su dobre? snad nemam šmeejdy:D

nataliiis

len ma nestraš,už to chcem mať z krku, chcem si uživať tie prsia,lebo sa mi tak páčia.včera som tak stala vyzlečena pred tym ako som sa sla sprchovať a ten pocit bol perfektny..

bellinka

jeeezisi kriste tak drzim palce nech to uz mas v poriadku ,ma to mrzi ze mas takketo komplikacie..ach jaaaj :o(((

nataliiis

no museli ma operovať ešte raz, lebo som sa v nedelu zobudila o 4rano a už som nespala vôbec,krvacalo mi to na lavej strane, jak su tie redony vieš tie hadičky a už som to mala cele spuchnute a mala som tam zrazeninu,tak to museli otvoriť,vybrať a vyčistiť či čo a včera mi ešte kus krv šla,ale hadam už to bude ok..dnes ma ešte napinalo rano,zlu noc sommala,ale teraz je mi lepšie.po ibalgine:D

nataliiis

fuj,tak ja už mam po opke, v piatok ma operovali a v nedelu zaaaas..v sobotu mi bolo skvele,odvtedy to šlo nejak dolu vodou,hadam to už prejde čoskoro!!
ale prsia mam krasnee,jazvy mam pod pazuchami,takže môžem sa opalovať aj hore bez:)

bellinka

wendi :
urolog kamarat mi povedal ze su peknucke ale ze inak sa do toho nevyzna ha ha a jazvy mam zevraj pekne urobene zevraj mi to pekne popresival asi aby sa mi to neroztrhlo pod tou vahou , takze bol prekvapeny asi tam moj doktor urobil take bezpecnostne stichy navyse a vyberal mi len take uzliky na koncoch ..hmm tak ja neviem jak sa sa to vola aj mi to kamos hovoril ale to si ja nepametam haa ha

ska38

Wendy1,ano.Ten cas leti.
A uz ste zdravi?Aj deticky?Musela som sa spytat,potom co si si prezila po OP.A zmenilo sa ti to lave prsko?Sadlo si pekne?