Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nataliiis

a ake su vlastne tie anatomy?ja mam gulate a su krasne podla mna..tedaako na mne,neviem jak na ostatnych to vyzera..ale ja mam aj svoje prsia gulate,tak preto..

martinka54

caute baby
idem sa vam pochvalit ako som dopadla na kozultacke u trsku. som stasna, lebo mi nenavrhol t modelaciu, ze je to pre mna zbytocne, lebo nemam ich az tak poklesnute. na termine sme sa presne nedohodli kvoli menzesu, ale dohodli sme sa na zaciatok marca. a aj cena bola celkom v pohode 3000 az 3300, ale to je maximum. do januara si mam vybrat ci gulate alebo anatomy, ale od gulatych ma odhovaral.

nataliiis

no mne ešte aj dnes troška tak krv šla na tej lavej strane,jak bol tenredon,ael to už bude hadam v pohode, akurat že mam pod tym taku modrinu, hadam to nič neznamena zle,hm?:( inak aj ja citim tlak a dnes mi je už dobre po tych ibalginoch:)

bellinka

1mica1:
nie ja uz necitim tlak ani jazvy ma uz nestipu , robim uz vsetko okrem zdvihania tazkych veci ...vcera som bola na vybratie stichov a zevraj uz to mam pekne zahojene

Natalis:
tazko povedat kolko to este bude boliet , ked si mala este aj tie komplikacie mozno sa ti to bude spametavat trosku dlhsie ale ja som napriklad bolest nemala vobec ibasom mala zozaciatku tlak a potom ma strassne stipali jazvy a to tyzden

1mica1

bellinka,dakujem.Chcem sa ta spytat,ci este stale citis ten tlak na prsiach.Ty si tusim nejake 3 tyzdne po opke:-)

1mica1

jáj wendy
este som ti chcela povedat,ze co sa tyka tej podprdy,tak mne moj lekar povedal,ze staci,ked ju budem nosit 3 tyzdne.Aj som sa cudovala,zdalo sa mi to malo.Mne tiez vyhovuje ako bellinke,tusim,lebo mi to tam tak pevne drzi.Ale tak po mesiaci aj viac budem aj ja rada,ze uz ju mam dole:-)

1mica1

wendy
dakujem:-)
a pacia sa mi velmi,bala som sa tych350 kedze som uz predtym mala dvojky,ale vyzera to uplne prirodzene,vobec nie ako silikonove gule:-)Este su opuchnute,takze sa aj zmensia trosku,co mi vyhovuje.Ale je to super pocit nosit na hrudi take fajinove pevne prsia,tesim sa na leto :-)))

nataliiis
aj ja ti gratulujem k opke,skoda tych komplikacii,ale uz je to za tebou :-)))