Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

martinka54

bellinka
ja by som tiez radsej gulate a tiez mi dvaja odporucili ine, ale pokial chcem tak trska mi ich urobi, on mi povedal, ze jemu to moze byt jedno a s gulatymi ma menej roboty,on mi dal len radu, ze kvoli kozi by mi viac dal tie anatomy. tak neviemn co mam robit. na omlazeni ma mandy39 fakt pekne prska a ma anatomy, extra vysoky profil

nataliiis

inak to je fest sranda,že ešte piatok rano som bola taka plochaana a ked si ma fotili tak mi bolo tak trapne,teraz by sm chodila všade hola:D

nataliiis

inak to je fest sranda,že ešte piatok rano som bola taka plochaana a ked si ma fotili tak mi bolo tak trapne,teraz by sm chodila všade hola:D

nataliiis

bellinka

natalis aj ja mam gulate implan. lebo som si ich vyziadala a 2 lekari mi ich vobec nechceli dat a nakoniec mi ich v kosiciach dali a mam krasne prska som stastna

nataliiis

jaj už viem..no akurat tak pozeram nejake fotky na nete a vidim,že tie gualte sa asi fakt nehodia kade komu..ale aj sm spokojna

bellinka

Martinka:
gratulujem , ja som si myslela ze trska pristupi na tvoju prosbu , on je super lekar , tak sa tesim s tebou , aj kamaratka ide knemu 1.1.2010 aj s kamoskou , obidve si dali spolocny den operacie aby im to spolu lepsie ubehlo ha ha