Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

tu je jej mail : e.uhrinova@gmail.com a este som zabudla napis jej v maili potom aj nick pod ktorym tu vystupujes .o))

bellinka

Barborka :
musis poslat LIVE to je jedna z nas ktora ma na starosti galeriu , fotky tvojich prs pred operaciou na mail a ona ti posle link na stranku kde mame galeriu a heslo pod ktorym sa budes prihlasovat a ked budes po op tak tam posles aj foto po op aby si zase dala inspiraciu dalsim kockam :o)) poslem ti ten link v dalsej sprave

nataliiis

alebo skôr prečo sa na man nenalepilo aj viac:D hadam niečo priberem teraz.to si stale vravim. ja pod prsiami 66cm cca???

barbora10

mohli by ste mi poradit,ako sa da pozriet galeria.alebo to nemoze pozerat len tak hocikto.rada by som videla nejake fotecky.hlavne tych co si davali 350ml.co je aj moj pripad.

martinka54

ved ja chcem tiez bomby, ale mne povedal, ze ked mi da gulate tak sa moze stat, ze ked mi trochu klesnu, ze mi mozu vystupit bradavky viac dovrchu. ja neviem on asi vie o com hovori, ked mi kozu natahoval ako handru

barbora10

ahojte vsetky dievcata na fore.ja mam termin operacie za tri tyzdne a preto zistujem kde sa co da.som rada ze som objavila toto forum,bo su tu velmi zaujimave veci.niektore diskusie ma uplne ukludnili.sice z operacie velky strach nemam,ale male obavy urcite su.len tak dalej a piste aj nadelej svoje nazory a skusenosti.

nataliiis

tak ja nemam velke prsia,mne davali 250ml,ale tak ai sa nečudujem,ked svoje som mala take nulky?:D a mam 40kg,vlastne nie 40,5 som mala pred operaciou takže bieda:D ja som len chcela niečo tam mať proste,nech to pôsobi prirodzene a nech sa nehanbim za seba:)

bellinka

Martinka :
ak chces gulate a lekar povedal ze ti ich spravi tak chod do toho ale to len ty musis vediet co chces ,ja som aj lekarovi mojmu doniesla fotky co som si postahovala a vytlacila z netu a bol rad vedel ze chcem take prsia co nevyzeraju prirodzene ze chcem proste bomby a tak sa podla toho zariadil a splnil mi moj sen :o))

bellinka

natalis:
ja som straasne vela sstudovala na internete pozerala som snad vsetky stranky o silikonoch domace aj zahranicne..a tak som si povedala ze chcem velke prsia,min 400ml, chcem gulate impl, chcem pod sval, rez pod prsom a nakoniec zo 4lekarov mi toto splnili iba v chirmede v ke dr.Magdo...som stastna urobili to skvele a mam krasne prska presne ako som chcela, a nakoniec mi dali 450ml lebo som si fakt priala velke prsia