Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

wendy1

nataliiis gratulka aj tebe,ze uz mas krasne prska :) je mi luto,ze si mala take komlikacie :/ ale vidim,ze si to statocne zvladla :) tak super. tak sa pekne zahoj a neboj o chvilu tie tlaky prestanu :)

ska veru stale sme chori :( ja stale kaslem,dusim sa,dnes som bola u doktora a dala som si zobrat krv,hlavne nech mi zistia,ci nemam plucne chlamidie :/ a vcera som bola u pediatricky so vsetkymi troma detmi. aj tym som dala spravit krvne testy. no bol to masaker :P a mala dostala aj atb :((( ja neviem,kedy toto vsetko skonci,uz to trva 5 tyzdnov a vlastne dva mesiace minimalne. lebo dvojicky mali byt ockovane v 15mes a teraz maju 17mes a stale ich nemozem dat zaockovat. lebo dieta musi byt zdrave,ked sa ide ockovat.. tak si vies predstavit :(
aspon ze prska ma uz nebolia. :) aspon tie posluchaju :))

bellinka

jaaaj jasne to na nenapadlo...nno to ti uz neviem ponuknut tie stranky na tie som nadabila na roznych internetovych forach aj na zzz.sk aj tu na zdravie.sk ale ja som povinne citala asi 500stranok dozadu vsetko takze da sa tamm vselico najst :o))