Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

Livaa

Na Vianoce ako treba,nech nájdete poklad z neba. Pokoj, lásku v hojnosti, dni prežité v radosti. Zdravie, šťastie k tomu nech prídu aj do Vášho domu. Na nový rok správny krok a úsmev po celý rok.

nataliiis

mica, ja sa presne tak citim, ja mam ťažke rana kvôli tomu,že som vela krvi stratila asi, ale potom to už nejak ide.. a dnes som tiež zbadala tie modriny, tak som sa až zlakla:D nevadi no, to nejak zmiznee,si to natieram

1mica1

bellinka
tak to som rada,ze ten tlak nebude uz dlho trvat.pre mna su najhorsie tie rana,kym sa rozhybem a potom uz je dobre.a tiez ma strasne bolia modriny,ktore tam mam,hlavne na bokoch prs...ked som si ich zbadala,skoro som odpadla.a jazvy ma vobec nebolia-aspon nieco:-)

wendy1

Mihai
a to necitlive prsko ti reaguje na zimu? vies ako to myslim.. ci sa dvorec stiahne,ked ti je zima.. lebo mne doteraz nereagoval. ked mi bolo zima,tak pravy dvorec sa stiahol a lavy nic. ale uz sa zacina stahovat :) tak snad je to na dobrej ceste a casom sa vrati aj citlivost :)

wendy1

inak chcela by som dat do galerky nove fotky,ale nedari sa mi odfotit prska. teda vzdy su na foto uuuplne ine ako v skutocnosti. asi poprosim muza nech ma odfoti. mozno to bude lepsie. ale dam nove,slubujem :) aspon uvidite ten rozdiel medzi lavym a pravym :(

wendy1

ska lave prsko mi sice sadlo,ale stale sa mi vobec nepaci :( prave je krasne okruhle,dvorec akurat tam kde ma byt.. no lave je mensie,dvorec skoro dole,nieje rovnako okruhle ako prave a hlavne je necitlive. :/ ale stale dufam,ze sa to este upravi i ked je to uz malo realne. mozno ma raz chyti rapel,ze idem na reopku laveho prska :D chcela som ich dokonale a to teda absolutne niesu :(

inak dvorce mam teraz o dost väcsie. je to asi logicke,kedze sa mi zväcsili prsia a koza je natiahnuta,ale mne sa to moc nepaci :/ ked uplne zmäknu,zmensia sa aj dvorce baby??