Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

Barbora :
narkozu mozes podstupit len ked si zdrava a ak si tak nemusis sa bat...po operaciii ssi nic nepametas proste sa nad tym ani nezamyslas ze si bola v narkoze...a vyberanie drenov neboli je to 2-3sekundova zalezitost a trosku to stipne nic ine...

barbora10

baby nebola niektora z vas v novamede u Mudr.červena.Ak ano,ako ste boli spokojne a ako to vsetko prebiehalo?nebali ste sa narkozy?je vyberanie drenov velmi bolestive?

janulik13

Ahojte baby, pisala som sem asi v septembri, tak nejako. v decembri som bola na plastike v Nitre, zatial som si po dohode nedavala implantaty, na tie pride rada az po detoch, za cca 2-3 roky, teraz mi ich v podstate modeloval, mam asymetriu, aj bradavky som mala posunute, to ze je jedne vacsi a druhy mensi, ma az tak netrapilo, aj to budeme opravovat az potom, ale zatial som s vysledkom spokojna. Neviem preco su vsetci proti Nitre. A vazne mi urobil pekne dvorce s bradavkami. Teraz sa to vsetko hoji, je to trochu nepohodlne, lebo to aj svrbi trochu pod tym leukoplastom, ale co som zatial videla, tak je to ok. Mala som ine ocakavania, po prvej konzultacii som to sice predychavala, muselasom pozmenit to co som povodne zamyslala, ale zatial nebanujem. A navyse mi urcite za nejaky cas nebude vadit sa niekde prezliekat apod.
Prajem kazdej krasne sviatky a stalo to zato. Urcite pojdem este raz po detoch, ale to uz na implantaty.

Majte sa krasne Jana

nataliiis

no ja mam modrinu komplet po celej lavej strane..aj na boku brucha, lebo som tam mala tu zrazeniu, no vyzerm jak keby ma tam bili.. a boli ma aj prava ruka,nemôžem ju dvihnut vystretu a neviem prečo:( možno preto že prave do nej mi davali tu vyžiuv, antibiotika a tak..?neviete?

1mica1

ska38 to bolo ake mile:-))

nataliiis
ved aj ja si tie modriny natieram,ale az taketo som naozaj necakala.Ale co,dobre bude,vsetko prejde :-)

Aj ja Vam vsetkym zelam krasne prezite Vianoce:-)

ska38

Kočkám, čo v tomto roku i v minulom,
Operácia nebola vôbec omylom.
Aby sa v budúcnosti len radovali
A väčšie prsíčka si len užívali!
Kočkám, čo to ešte máme pred sebou
Aby sme boli spokojné s veľkosťou,
Operáciu s čo najmenšou bolesťou
A po, s čo najväčšou radosťou!
Nech sme všetky so silikónmi spokojné
Nech sú Vianoce bezbolestné a pokojné!
Šťastné a Veselé Vianoce!
Praje Ska38

martinka54

caute babulky
stastne a vesele sviatky vam prajem aj s celou mojou rodinou. este som sa od rana nezastavila a este mam toho dost pred sebou.

barbora10

ahojte kocky.skor som sa sem dostat nemohla,bo vianocne pripravy vrcholia no a este k tomu 2 rocne dieta,takze-tak.ale hlavne prajem stastne a vesele Vianoce.