Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

niki777

barbora10: ozaj ake mas pocity ?? uz je to tak blizko :) ..ja si to zatial dako neuvedomujem pride mi to ako blbost ze uz je to tak blizko... ale trosku mam strach z bolesti a podobne ale dufam ze vsetko dobre dopadne :) ...ake ti doky vybral ml ?

bodynka

Baby dlho som tu nebola, bola som mimo ani neviem kto uz ma zas po:DD
Ale nasla som tu ten link na tu sutaz.
Aj by som sa zapisala, ale zverejnenie by som nechcela a iste ani priatel.
Co som len chcela..
Moja sestra pracuje na plastike v zahranici tak som sa s nou na sviatky stretla, sme pokecali...Ale povedala mi ze je velmi vela komplikacii, vselijakych malych, velkych... tak som troska vystrasena
.. Baby ked sa vas pytaju preco chcete vetsie prsia ako to odovodnujete?

ninuska13

Kocky takze ja uz som poslala mail livke a cakam na jej odpoved aby som mohla poslat moju fotku a odkukat tie vase prsicka.Este chcem od vas poradit.Opku mam o 2 tyzdne.Meriam 166cm,vazim 46kg,pod prsiami mam 71cm,cez prsia 80cm.Nosim podprdu 70A alebo 70B.Zavisi od strihu podprdy.Uz mam dietatko,takze zaklad tam je len su upadnute.Doktor mi navrhol 275ml anatomy pod sval,rez pod prsom.Som dost utla a stale mam chaos v tej velkosti implantatov.Po sviatkoch si ich uz musim objednat ale este stale nie som uplne rozhodnuta.Mam nechat tych 275ml alebo ist do 300ml?PROSIM PORADTE MI.

ninuska13

Ahojte kocky.Tak Vas vsetky zdravim v tieto sviatocne dni a zelam este dodatocne krasne prezitie Vianocnych sviatkov.Ja som uz pisala pred par tyzdnami a porosila som niektoru z Vas o zaslatie toho nicku na galerku do ktorej Vam mozem poslat fotky,ale kedze som dlho nebola prihlasena akosi nemozem ten moj prispevok najst.Prosim Vas,zaslite mi ten nick.Mna caka opka o 2 tyzdne a este by som rada neake prska odkukala a pradila sa s Vami,kym je este cas........Dakujem