Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nataliiis

nema tu naozaj nik skusenosť s tymi pazuchami??
a wendy, ty mas 350ml a mas béčka? ja mam 250 a asi tiež budem mať bé. tiež tak uvažuejm,že či som si nemala dať viac. ale tak pod prsiami ja mam možno 65-66cm a cez 80?alebo 79..takže mne to dosť urobilo. ja by som s väčšími vyzerala už aj možno nechutne pri tych mojich špagetích nôžkach:D al eekbyže nie som tak nechutne chuda, idem aj do väčšich.

wendy1

bodynka

neviem,ci mas dieta alebo nie. Ale! tehotenstvo a porod ma tiez vela moznych rizik a komplikacii a ide do toho vela zien. tak ako aj augmentacia. nemozes sa nato takto pozerat!! Sprav si poriadne interne vysetrenia a neboj,internista ta k opke nepusti,ak by nebolo vsetko ok.. takze ak to povoli,nemalo by sa nic stat. Sice je par zien,ktore maju po opke komplikacie,je viac je tych,co nemaju. skus mysliet pozitivne a vsetko bude ok. ja sa tiez bojim trosku moznej kapsulacie,ale tak snazim sa to nepripustat si to,ze sa to moze stat mne :)

wendy1

ninuska13
kludne daj 300ml,fakt tych 25ml nieje velky rozdiel. ja mam 350ml a prijala by som aj viac :P
Len tak pre predstavu.. par dni dozadu som bola v obchode,skusala som si prvy krat nejake podprdy a zial mam len kosik B :/ a pred opkou som mala nulky! obvod pod 73cm a cez 79cm. takze ak to uz mas podstupit a zaplatit take peniaze,tak chod do väcsich,aby to aj bolo teda vidiet.. i ked fakt medzi 275 a 300ml nieje az taky velky rozdiel,ale budu aspon plnsie. to je moja rada :)

wendy1

ahojte babule :)
Vianoce som vam nestihla popriat pekne,tak vam aspon prajem do noveho roka vsetko naj naj naj! Tie,ktore mate opku za sebou,tak si krasne s novymi prsickami nazivajte v novom roku a teste sa z nich a tie,ktore to este len caka,tak vam prajem hlavne zdravie,operaciu bez komplikacii,rychle hojenie a radost a spokojnost z novych prsicok :)) Nebojte sa toho,chvilu to boli,ale fakt to stoji zato!!!
STASTNY NOVY ROK!! :*

...radsej to pisem takto popredu,keby som sa sem do konca roka nedostala.

barbora10

niki777

mam zmiesane pocity.bolesti po operacii sa nebojim,ale z narkozy mam trochu strach.sice som uz raz pod narkozou bola,ale to bolo ine.mne dal doktor 350 co som rada,bo som mensie nechcela.a tebe ake odporucil?

ninuska13

bellinka
Ja fakt neviem aku tu velkost dat a v najblizsich dnoch mi uz treba objednat silkon tak mam streeeeeeeeees.Lebo neviem ci tych 275ml alebo 300ml.Ta kocka ktora robi tu galerku mi este neodpisala na mail,tak ani nemozem odkukuat tie vase krasne prska.A ty si mala ake predtym a ake mas teraz?

bellinka

Bodynka :
mas pravdu mozu byt a nemusia byt komplikacie , ja som to zvladla uzasne , absolutne ziadny problem som do teraz ani nemala ani nemam a som stastna a isla by som znova hned do toho keby som mala...
a odovodnenie musi byt uprimne, niekto po kojeni je smutny , niekto od narodenia je smutny z toho co tam ma , niekto proste chce vecsie aby bol sexi , je to rozne ale je to dobrovolne a ta dotycna musi byt jednoducho rozhodnuta ze to chce podstupit a nesmie vahat , to je aspon moj nazor