Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

Mata:
som skoro mesiac po op a citim sa skvelo aj po fyzickej aj po psychickej stranke..najradsej by som sa stale pozerala na svoje nove prsicka...nemam ziadne bolesti , robim uz vsetko , len nenosim tazke veci ...maleho ktory ma 13kg dokazem zdvihnut aj premiestnit ked potrebujem ale keby som ho mala mat dlhsie na rukach tak potom citim jazvu, takze ho nenosim , nechcem aby sa mi roztiahli jazvy...uz som sa dokonca aj nacapala ze spim na boku ale bola som potom este taka zdrevenena...

ninuska13

bellinka
ja som sa z doktorom dohodla na tych 275ml lebo som najskor chcela take nenapadne,ale krasne tvarovane.Postupom casu som zmenila nazor a ked som citala,ze vsetky by ste si kludne dali aj vacsie,tak som aj ja zacala uvazovat o vacsich.Ked uz ma clovek to vsetko podstupit tak nech to stoji za to.Doktor mi naposledy v maili napisal,ze kludne mozem dat tie 300ml alebo 325ml,tak teda zvolim tu zlatu strednu cestu a dam tych 300ml.Navyse som dnes ochorela,tak mam strach,ci mi to do opky prejde.Musim tam zajtra zavolat a opytat sa ako je to s chorobami.Strasne pekne dakujem za rady...

mata16

bellinka kolko si presne po opke? A ako sa teraz citis? a ako zvladas maleho uz ho zoberes na ruky? mna to caka v january preto sa pitam

nataliiis

baby a ako sa starate teraz o prsíčka? Viete mi niečo poradiť? Dnes som bola n akontrole a tolko informacii na mna vybalila,že si ani nepamätam a ani som sa nespýtala, čo som chcela:D dnes mi tak trošku približila prsia k sebe, fajne ma to teraz bolí, takže budem nosiť aj tu sťahujucu podprdu aj normalnu, aby sa mi približili.. mam si ich vraj aj masírovať ale neviem ako, aj vodu si mam striekať teplu so studenou.. ale neviem ako sa mam starať o jazvy, lebo ja to mam cez tie pazuchy a mam tam niečo tvrde a že tiež si to mam masirovať. som z toho jelen. na jazvy ste si kupovali nejake špecialne maste alebo vseobecne nejake kremy na prsia..?

barbora10

baby neviete mi povedat kolko trva vybavovanie predoperacneho vysetrenia.niekto hovori,ze dva dni a niekto ze tyzden.kolko trvalo to vase.moja doktorka ma dovolenku do konca roka,tak dufam,ze mi bude stacit tych pat dni.

bellinka

ninuska :
to je tazke ti poradit aku velkost to sisi musela dohodnut s lekarom poskusat velkosti, povedat predstavu ake velke by si chcela , kolko sa ti tam max zmesti...
ja som mala vytahane placky jednotky po kojeni pod prsiami 75cm a ja som chcela ist odjakziva na silikony a vedela som co chcem ...chcela som maximumm co sa mi tam zmestilo..ked som chodila na konzultacky vzdy som povedala presne tuto predstavu a niektori lekari mi to nechceli spravit ale nakoniec som po hladani nasla toho super spravneho a sikovneho lekara a teraz mam krasne prsicka...maam 450ml okruhle ....CHOD DO 300ML NEBUDES TO LUTOVAT!!!

nataliiis

a niektoré možno dám aj na C, by am potešilo:D

sya, preto sa pýtam, lebo mám taky pocit,že mam take tvrdé tie jazvy alebo niečo pod nimi mam tvrdé, na jednej aj druhej strane,ale na pravej sa mi to zdá ešte tvrdšie,tak mi z toho trošku lepí,ale zas som po operacii týžden a tri dni,zajtra idem na kontrolu prvykrat,tak hadamto nič nie je... dúfam,že mne nebude nič vidno, ale aj keby ,tak mi to nevadí..:D

sya

nataliiis ahoj... mne robili cez pazuchy, preco??? koli jazvam sa pytas??? ak hej tak tie moje nevidno... no lavu vobec nevidno a pravu trosku, koli tomu, ze si nedavam pozor a pri pozerani si hlavu podkladam rukou a asi tym trochu natahujem tu jazvu...