Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

niki777

a aku budes mat potom velkost?mne to ma spravit 75C.ja som potom rozmyslala aj nad 370ml,ale to by uz bolo asi vela.tych 350 je tak akurat.nemas fotky v galerii?

niki777

aa este by ma zaujimalo preco vsetky platite za predoperacne vysetrenia ??? ja som to mala dokopy za dva dni a nic som neplatila.. nechapem ... ???

niki777

barbora10: mne najprv 300 ale potom to zhodnotil a povedal ze 350 .. ze viac radsej nie aby to uz nevyzeralo moc umelo ..:) tak som rada ...:)

bellinka

Barborka :
moje predoperacne spocivalo v odobrani krvi u obv.lekarky, stalo ma to 30eur a vysledky som mala za 3dni, potom som isla ku gynek.ktory ma poslal na sono prsnikov, kde mi v nemocnici povedali ze za 3mesiace maju volny termin sokovalo ma to a nedali sa ukecat , boli tam take neprijemne dievcata tak som sa nasrala zavolala priatelovi a ten volal inym ludom a sup bola som objednana na druhy den bez cakania :o))) tam som nic neplatila a nakoniec som mala ist na predopracne vys.tam ma odporucila obvodna a po telefonate ma objednali hned na druhy den !!!musela som mat vysledky krvi , bez toho by mi nespravili predop.vys!!! a platila som 30eur...
Ale ja som mala moznost urobit si toto vsetko aj na klinike u plast.chirurga den pred op ibaze ja som z ba a na op som isla do ke a tak by som tam musela ist den vopred a co ked by mi nahodou nejaky vysledok vysiel zle , tak preto som si to robila v ba cize doma :o)))
je to strasne individualne , lebo kopec bab tu pisalo ze napriklad neplatilo za vysetrenia a to ja nemam sukromnych lekarov len mi proste povedali ze to nepreplaca poistovna nakolko to je esteticka op...
a neviem neviem ci ti doktorka bude brat krv ked si chora...
Vsetko si obvolaj a pozisti to mas najmenej :o)))

bodynka

Viem ako je to s kompikaciami. Komplikacia moze nastat pri hocicom. Uz som si dve opky prezila. Pri jednej som chytila nejaku alergiu ked ma zacali uspavat.
Ale ked vam to povie niekto kto tam pracuje ze je hrozne vela komplikacii (sedem z desiatich- tak sa sestra vyjadrila) , trosku som sa zacala bat.
A este take zaujimave, sestra povedala ze to lepenie nieje dobra vec, velmi lahko sa to moze roztrhnut. Oni vraj ranu davaju dokopy takym dacim ako spinky. Ze su krasne rany potom. A maju aj take naplaste , ktore sa lepia na ranu , ta naplast v sebe nieco ma a potom nedovoli tej jazve sa rozsirit .

wendy1

caute!
nataliiis, co doktor,to iny nazor,ine rady.. na teba dokina vysypala kadejake rady,mne doktor nekazal vobec nic.. ale myslim si,ze telo si vie s tym aj samo poradit. jedine,co musis,je setrit sa a nenatahovat sa s tazkymi vecami. ale tak baby pisali,ze pomohli im kadejake masti na jazvy.. je to na tebe.

belli ja som spavala po mesiaci na boku. doktor mi to dovolil a uz som viac ani nemohla vydrzat spat na chrbate :P

ninuska13

bellinka
Dakujem ti za podporu.Dufam,ze budu krasne a trosicky ti aj zavidim,ze to najhorsie mas uz za sebou a uz si prsicka vychutnavas v plnej krase.Nastastie s malym uz starosti mat velke nebudem lebo ma uz 7 rokov a priatel mi slubil,ze mi so vsetkym pomoze...teda dufam,ze pomoze :)Zajtra idem k lekarke koli tym predoperacnym vysetreniam,ale som chora tak uvidim co mi povie :(