Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

sya

wendy1 ahoj... no myslim, ze urcite by si v podprde este mala spat... ja som musela spat 3 mesiace, ale spala som este dlhsie... a kedy budes spinkat na bruchu??? no ja mam po opke 8m a nespim... nieze by to bolelo, ale taky nezvik... pride mi to smiesne... spat ako na loptickach...

wendy1

baby a dnes je presne 6 tyzdnov po mojej opke,takze uz nemusim nosit tu speci podprdu. a co teraz? uz fakt mozem nosit len normalne podprdy? ani spat este nemam v tejto nejaky cas? mozem spat uplne bez???

a kedy asi tak budem moct spavat na bruchu??

wendy1

zuziacik
aku znacku implantatu ti navrhol doki?? inak tazko sa radi,mozno ked das foto do galerky tak sa bude lahsie radit. ale okruhly pri chudych babach je asi dost vidiet. no zas na druhej strane,ked ti navrhol tak malo ml,tak mozno bude aj dobre,lebo vo vystrihu by si pri anatome nemala fakt nic pri 280ml. nechces ist do väcsich?? aby si potom nepovedala,ze podstupila si tu bolest a dala zato take peniaze a nieje to poriadne ani vidiet. 280ml,budu fakt uuuplne prirodzene podla mna. teda anatomy by boli urcite. ja som ale videla obrazky u dr. Gubu,kde mali baby 300ml okruhle pod sval a vyzeralo to ako anatom! neverila by som,ze su to okruhle :) fakt sa tazko radi.

wendy1

nataliiis,ja mam rez pod ryhou,takze neviem ako to je v tvojom pripade. ale tak rozum mi hovori,ze deodorat asi nie. este vydrz zlato! :) kedy ti maju vyberat stichy??

wendy1

bodynka
7 z 10 maju komplikacie,to je dost! :/ o ake komplikacie sa jedna??

barborka
moje predoperacne mi robili v Ruzinove,priamo u chirurga a spocivalo to v tom,ze mi vzali 2 ampulky krvi. NIC VIAC! a to som rizikovejsi pripad!! a zijem :D vdakabohu :) ziadny gynekolog,ziadne sona prs,ziadne ekg... nic,len krv. aj to menej,ako sa brava. aspon baby tu pisali,ze tusim az 6 ampuliek im brali.

zuziacik26

Ahojte,pisala som sem prvy krat pred par tyzdnami.. ja idem k cervenovi 19.4. moja poziadavka bola aby to vyzeralo cim najprirodzenejsie a prekvapilo ma, ze napriek tomu mi "vybral" okruhly implantat 280ml..mam 168cm a 50kg..pod prsiami 70cm...cez 79..bojim sa ale ze ci to nebude vyzerat ako dve gule na mne...baby co mate okruhle implantaty, vyzeraju prska prirodzene? vravel, ze ta gulka sa pod svalom splosti na kvapku aj tak a tiez ze mi da vysoky profil, lebo ze mam uzky chrbat a nizky profil by mi zviditelnoval velmi implantat na bokoch...dakujem za reakcie, rada si s vami pokecam..chystam sa sfotit prska aj do galerie, len si na to musim najst kludnu chvilku a cas

martinka54

ahojte baby
dlho som tu nebola.ako sviatkujete?ja idem po sviatkoch doktorovi a neviem sa rozhodnut ci si mam dat tie anatomy, stale vaham.

nataliiis

mna by zaujimalo, či si môžem dať deodorant , lebo ja to mam cez tie pazuchy a ani stehy ešte nemám vybrate..takneviem.ale čo je dost je dost, ked ani holiť sa tam neholim a ani nič si tam nedavaM:D
no ja mam nejaku mast od lekarky tak to si davam..aj mi poradila nejaku tak neviem.
a masirujete si tie prsia alebo niečo take..?

84nika

niki777
pravdepodobne ti dali predoperačné cez poistku, preto si neplatila, my sme bohuzial také šťastie namali :) mne povedala obvodná že si to musím hradiť sama kedže idem na estetickú operáciu ktorú platím ja a také poisťovňa neprepláca..hm