Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

martinka54 to uz je pred piatimi rokmi minimalne, a teda viem ze taku citlivost na brusku okolo tej jazvy budem mat uz navzdy. A ked mi to budu na plastike robit aby to nebolo take skarede ktovie co potom budem citit mozno nic uz.

barbora10

zuziacik26

pozri si toto dievca.podla mna je dost chudunka a tiez ma gulate implantaty sice mensich rozmerov,ale zato to ma velmi pekne spravene.vobec nevyzeraju neprirodzene.takze sa gulatych bat nemusis pri tej velkosti o ktorej uvazujes.
www.omlazeni.cz

1mica1

Caute baby.
Tak ja som napriklad vobec neriesila kolko pred opkou sa objed.implantaty.Moj lekar mal k dispoziicii viac variant.Ale tak kazdy to zrejme riesi inak.

A predoperacne som platila 100eur plus 10eur za krvnu skupinu a 10eur u anesteziologa a vysledky som mala hned v ten den.Pozeram,ze som teda dost platila,ale co uz.

wendy
idem ta otravovat trosku:-)ty si sem pisala,ze mas s jednym prsnikom nejaky problem.O co islo?Lebo ja mam po 12tich dnoch od opky vacsi lavy prsnik,a to som pred tym nemala.Sa bojim aby mi to tak nezostalo.Dufam,ze je len viac napuchnuty a este odpuchne.Ani bradavku si necitim na lavom.Je to normalne???

A co sa tyka spania na boku,tak baby neviem ci je to spravne,ale ja spim na boku a som 13 dni po opke!Moze sa mi nieco stat?Lebo citim sa dobre v takej polohe,a ked mi je to neprijemne tak sa zvrtnem na chrbat.

A zelam Vam stastny novy rok!

zuziacik26

martinka 54,
idem tak neskoro, lebo som len dva mesiace po skonceni kojenia, tak treba pockat. Vravel mi doktor, ze na operaciu sa da ist 3mesiace od skoncenia kojenia, tak radsej nech som aspon pol roka...sak do leta prska budu to je hlavne.

wendi
Navrhol mi eurosilocone neviem ci som to napisala spravne... nechcem vacsie, lebo som fakt chuda a doteraz som mala nulky. Problem je aj ze moja svokra, ked to zisti, tak asi skolabuje..manzel je tiez za to, aby som mala tie prsia cim prirodzenejsie, nech nazory a poznamky nasej najblizsej konzervativnej rodiny odpinkame v style "judiniovej" ze narastli z HAK :-)))..prote chcem radsej mensie ale prirodzene. Aj preto ma zarazilo, ze mi chce dat okruhly imlantat. A dokonca vysoky profil, lebo mam na nizky velmi uzky chrbat a ze by mi to vycnievalo po bokoch potom velmi. Ja som mu na to povedala, ze vie hadam aka je moja predstava, ze chcem nech je to pekny prirodzeny tvar a ze on je chirurg, tak dam na neho, ale aj tak spekulujem. Musim sa odfotit a dat do vasej galerky cim skor...

jamimili

Baby pekne sviatky,vam prajem no ako viete mala som ist na OP 11.1 do interklinik ale nejdem,inak mna poslali do mediferi na vysetrenia za 214 eur...no ale bola som medzi sviakamiv ULK a tam ma to vyjde lacnejsie termin 18.1 a vysterneia za 76 eur.velkost este od nich nemam moje maximum 300ml.

martinka54

zuziacik
a co ides tak neskoro?nebol termin?inak ja som pred dvomi dnami zrusila moj, mozno je este volny. to bolo na 2.3.

bodynka

Komplikacie skor takeho typu ako zapaly.
Inak aj mna co operovali na bruchu, dodnes mam tam strasne precitlivelu pokozku.Nieco ako srtpnute a ze sa toho ani nechcem dotykat, cudny pocit.Dufam ze pri prsiach take daco nehrozi

mata16

ahojte,, aky cas pred opkov sa objednavaju implantaty?
Ja uz som bola s dokt. dohodnuta ale zmenila som nazor chcem rasdej gulate implantaty .. Mozte mi poradit pod prsiami mam 80 a prsia 85. Sme dohodnuty na 325 az 350 ze vyskusa pri opke.. no ale sme sa dohodli na anatomoch a tie nechcem, radsej gulate si dam.. Mam aj fotku v galerii mozte sa pozret a poradit.. dakujem