Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

atram

externa - ja som mala v septembri rok, a takuto bolest som mala cca dva mesiace dozadu, cely den ma strasne boleli prsia, ale u mna presne viem cim to bolo, rano som sa totiz zobudila na bruchu, bezne tak uz nespavam, iba ak tak napoli na bruchu, ze som tak vselijak sikmo, ale vtedy som sa zobudila uplne regulerne na bruchu, ani neviem ako dlho som tak spala, a cely den ma prsia dost boleli, aj cesta autom bola dost citit, presne ako po opke, takze tot moja skusenost, tazko povedat aka je tvoja pricina...

externa

ahojte, mam jednu otazku,ale skôr pre baby ktore su rok aj viac po OP. dnes som vstala s bolestami takymi ako keby som bola tyzden po OP. bolia ma prsia a hlavne sval ked si prsia trochu stlacim..Cim to môze byt? som skoro rok po OP a mam anat.pod svalom...
dik za odpoved

1mica1

nataliiis
tak to si ma potesila,ak mi to naozaj odpuchne:-) Ty ich mas v pohode?S tymi bradavkami mas pravdu,mne tiez stoja ako dive:-)Pravu si citim a lavu nie.A ta prava je v norme,nie je taka precotlivela ako tvoje...hadam aj to prejde

Barbie! ozaj,ako sa mas?Vsetko v poriadku?
Je pravda,ze Barbie nema doma net a do prace urcite nechodi,takze nam napise az,ked uz bude total fit:-)))

nataliiis

a ked už sme pri tych bradavkach, tak ja si tie moje hrozne citim, no až neprijemne je mi to občas a vkuse mi stoja, čo sa mi paci, lebo predtym nestalo ani nič:D ale fakt už by to nemuselo byť take citlive..

nataliiis

1mica,myslim,že ten prsnik ti odpuchne a bude to v pohode a na boku myslim,že tiež spať môžeš, pokial si najdeš polohu, v ktorej je ti fajn.

barbora10

a neviete niekto co je s tou barbie?ona by mala byt tyzden po operacii,tak by sa uz mohla ozvat.som zvedava ako dopadla...

nataliiis

wendy, no v pondelok mi vyberaju štichy, takže asi dovtedy ešte vydržim:)

a zuziačik, ja som chuda tiež, ja mam 40kg..a tiež mam okruhle, vysoky profil.a su super, kludne môžem hovoriť,že mi take narastli:D