Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

barbora10

bella

no tak to ja mam uplne najvacsi strach z tej narkozy.ja som uz raz uspata bola,ked ma zasivali v tehotenstve,ale to bolo len na dvadsat minut a aj narkoza bola slabsia ako za inych okolnosti a uz vtedy som sa velmi bala ci sa zobudim.narkozy sa bojim viac ako tej bolesti.ale neodhovoril by ma uz nikto,bo zaroven sa velmi tesim.aby bolo uz potom.ved ten tyzden ubehne ako voda.

della

Martinka 54 + Barbora 10

tiež som zvedava ako dopadla Barbie, spomínala, že sa môže pripojit na net cez telefon....tak neviem..hmmm

Barbieone - veríme, že si OK :-)

della

nataliiis

...môzem sa spytat - mala si opku cez dvorce?? ...ked ti pekne stoja :-), to by som aj ja prijala haha

..už si dávno po opke??

della

Ahojte kočky,
dnes mi volal Trška..na opku idem 18.1......teda ak všetko /menzes, predoperačné/ pôjde ok..jooj bojím sa ale sa aj strašne teším :-)

Barbora 10

mam podobne pocity ako TY...tiež sa hlavne obávam, či sa preberiem po narkoze, mám za sebou cisarsky - ale to mi pripada teraz také iné ako ked táto opka cez dvorce bude trvat cca. 2,5 h.

1mica1

wendy
aha,takze islo o velkost.A chces to v buducnosti riesit,ten rozdiel alebo si si uz zvykla,ze mas jeden mensi?
Ja sa citim uplne v pohode,ani ten tlak uz nie je taky velky,ale citim v hrudi take dve gule:-)Ale to je uz nic...
A to spanie na boku,jaj,je prijemne,ale tak snazim sa byt viac na chrbate po tvojej rade,len ked ja nevydrzim tak dlho a aj v spanku sa automaticky otacam na bok...Jedna baba na omlazeni pisala,ze ma prsia pri sebe lebo skoro spavala na boku...ale tak mne sa viac pacia prsia pri sebe ako velmi od seba...

A s tym spanim na bruchu ta asi nepotesim,aj ked kazdy to ma inak,ale moja kamoska ma 6 rokov implose a vravi,ze na bruchu nespava,lebo vtedy citi implose a vadi jej to,maximalne spi na boku....Ved uvidis po case ci sa ti bude dat spat na brusku:-)

atram

wendy - neviem ci nikdy, ale mne sa neda :) tiez som tak spavala, som 15 mesiacov po op a stale to nejde, iba ak na chvilu si tak lahnem, ale tvrdy spanok ani omylom, ale je to individualne, citala som aj o babach, ktore v pohode spavali, tazko povedat cim to je, ved mam male implose a i tak to nejde, tak neviem, mne sa napr. zle spi aj na jednom boku, vtedy citim horne prso ako mi taha dolu, taky neprirodzeny pocit, ze si paplonom vypodkladam priestor medzi prsiami, aby to vrchne mala oporu /v leze na boku/ ak sa chapeme

wendy1

barborka,veru simushka ma prekrasne prska :) zuziacik,isto ta to upokoji :)

inak zuziacik,co ja viem,tak sa moze ist na augmentaciu az po roku od ukoncenia kojenia..

Arial MUDr. Minaroviech. preco?

atram,to chces povedat,ze sa uz nikdy nevyspim priamo na bruchu?? ked pises,ze ty tak nespavas a ked si tak spala,tak ta boleli prska :( no som z toho smutna :/ ako ja budem spavat??? :/ ach jo

wendy1

mica
neboj,mozno je to preto,ze pravy ti skor odpuchol,to sa stava casto!
ja mam jeden mensi a vzdy aj bude,lebo aj pred opkou som mala lavy mensi. do laveho mal ist väcsi implos. a necitim si lavu bradavku a taky pas na prse pod dvorcom. snad sa to spravi a nerv dorastie :/
a s tym spanim na boku,mne dovolil doktor spat na boku az po mesiaci. tak by si mohla pockat. aby sa ti implose neposunuli alebo prska nezdeformovali! radsej este vydrz. a ako sa citis??

wendy1

sya
to faaakt? no to si ma nepotesila :( s tym spanim na bruchu :P ja som spavala LEN na bruchu pred opkou.

jamimili v ULK ides k dr. Gubovi??

zuziacik,eurosilikony su mäksie a uzsie ako napr. mentory,tak to nebude tak vidiet. a ak mas taketo dovody,tak jasne,to chapem,ze nechces ist do väcsich. tak sa potom podla mna nemusis bat tych okruhlych ak idu pod sval.