Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

della

Martinka 54

no veru je 18.1. coby-dub, a ty máš kedy termín??..ja len dufam, že menzes dostanem až 21.1. lebo inak by sme to museli odlozit..a vo februari nastupujem do novej prace...takze by som nemohla hned vymeskat

bellinka

Martinka :
ano uz zdviham maleho bez problemov , len ho nenosim na rukach lebo to je fakt zataz, ved vazi 13kg a nechcem si roztiahnut jazvy...

nataliiis

martinka54 a prečo až tri hodiny??ako ti to ide robiť? baby, nebojte sa, ja som sa vôbec nebala, len možno v noci pred opkou, tešte sa ,že budete sexice.. ved kolko ludi do toho šlo a su ok.

martinka54

della
jeeeej, to mas za chvilku. tej narkozy sa bojim aj ja, mne povedal trska,ze mne to bude trvat aj 3 hodiny

nataliiis

ale s tým spaním na boku alebo na bruchu je to asi individuálne, bud si na to zvykneš alebo nie asi..

a inak baby ako sa starate o prsia, aby sa vam približii k sebe?? nechcem ich mať daleko od seba

nataliiis

1mica1
tak ja dúfam teda,že to odpuchne, ja davam na reči mojej svokričky, čo ma tiež umele prsia, vlastne teraz ich už bola meniť asi mesiac a pol pred mojou operaciou a tiež vravela,že mala jednu väčšiu a že sa to vsetko upravilo. ved až po troch mesiacoch sa to všetko usadí,ale fakt si myslim,že by to malo opuchnut:)
ja mam teraz skôr problem s podprsenkou, lebo su mi malé či čo, proste si dam podprdu a bradavky von, neviem čo za číslo si mam kupiť:D
na boku velmi nespavam,hoci dnes som si našla taku polohu, že som si aj lahla na bok, ale stále je to také divné.

della
ja som mala operaciu cez pazuchy,možno aj preto su také pekné, ale som po opke len dva týždne:)

barbora10

wendy a bellinka

mate velmi pekne tie prsia urobene.bellinka tebe by som nikdy nepovedala,ze tam mas silikony,krasa velke a prirodzene.ja take mat urcite nebudem,bo ich mam teraz malinke,ale dufam,ze budu aspon podobne ako ma vendy.moc moc pekne ih mate.zavidim...