Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

nataliiis

1mica1

"svokrička" ich menila po šiestich rokoch,myslím...?? ani by ich ale nemusela meniť, lenže jej začal jeden prsnik tvrdnuť, proste mala tam nejaku reakciu, ja sa velmi nevyznam do toho,tak jej povedali, že to ma vymeniť a teraz to ma v pohode, ten implantat poslali aj na nejake vyšetrenia..a vravela,že ta druha operacia vôbec tak neboli ako prva.. no nechcem kecať,inak by mali tie prsia vydržať tak 10-12rokov, čo som počula...?:) to by som tu ani nemala písať, lebo odstraším niektoré baby:)
no ja mam v stredu len 20 rokov:D

martinka54

della
a nebojis sa, ze dostanes skor? ja ked mam stres, tak mi niekedy pridu aj o tyzden skor, ale ja som volaka pomotana s toho mojho menzesu raz mam, raz nie. inak mne doktor hovoril, ze najlepsie je ked ti prejdu, tak najneskor do dvoch tyzdnov

martinka54

della
idem zaciatok marca, ja cakam nato, aby mi dcera podrastla a vtedy bude mat cez 18 mesiacov. termin si dohodneme podla februaroveho menzesu. ja som prave vysadila antikoncepciu a mne budu skakat vseliako, tak preto. podla tabletiek viem, ze mam mat 20.2., ale teraz sa mi to moze posunut aj o tri tyzdne.

1mica1

nataliiis
tak dufam aj ja...ved ono sa to meni kazdy den,ale aj tak mam lavy vacsi,tak pockam co sa stane po par mesiacoch.
A ak sa ta mozem spytat ty mas kolko rokov?Si vydata?Po kolkych rokoch menila "svokricka" silikony?Boze,to aby som zacala setrit na dalsie :-)))
P.S.aj mne su vsetky podprdy male,ledva som tam tieto kozy natlacila,budem potrebovat hadam aj tie Dcka,ktorych som sa tak obavala...

Baby,ktore sa bojite narkozy,aj ja som sa bala,ze sa nezobudim,je to prirodzene,drzim Vam palce,nech vsetko dobre dopadne:-)

nataliiis

della
jaaaj tak už chapem:) mne to myslim,že robili vyše dvoch hodin. ani neviem presne, no po tej narkoze sa človek citi vselijako,ael to asi každy.. a ešte mna operovali o dva dni na to,lebo som mala zrazeninu, ale prežila som, pritom som take tintitko,že koniec, nelutujem nič..

84nika
no ja to mam pod svalom, mam 250ml a predtym som mala možno take polky:DDD ale lekarka povedala,že ja ich nebudem nikdy uplne pri sebe (možno preto že aninemam take velke bomby abo čo),sice ja si ich viem približiť celkom,ked si ich masirujem a tak, ale do vystrihu určtie nie až tak velmi.ael že mam nosit podpsenku,aby sami približili..

84nika

Nataliis - neviem či ti niečo ovplyvní po opke aby si ich mohla priblížiť k sebe, to určite závisí či máš pod svalom al. po žľazou, a či ti ten sval pustí a aj od ve)Lkosti. Ja napríklad ich viem dať k sebe, a až moc.. Kamarátka má pod svalom 260ml, predtým tam mala nulky, ale ona ich nevie ani za svet ich priblížiť k sebe...
della - ja som mala také isté pocity a obavy pred narkozou ako ty, viac som sa bála toho či sa preberiem ako tej bolesti po opke, ale všetko bolo OK a po týždni som už išla aj do práce, tak sa neboj, a keď budeš mať predoperačné v poriadku tak sa nemáš čoho báť, zatiaľ sme to všetky prežili a ani ty nebudeš výnimka :)