Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

della

Belinka

joooj ale to ušlo....už to bude zajtra mesiac :-), hmmm a to si sa len teraz chystala a mala si môj velký obdiv, že domov letíš :-)

..už nech to mam aj ja za sebou :-)

della

Nataliiis

a kde mala umiestnene imploše tvoja svokricka??...pod zlazou alebo pod svalom??

..booožinku ja mám 35 a už by sa mi veru nechcelo ist za par rokov znova :-(

bellinka

jamimili:
zajtra budem presne mesiac po op a vsetko je ok , prsia mam krasne a ziadne problemiky velmi sa tesim ,
vsettkym vam prajem take odhodlanie ako som mala ja a ziadne komplikacie

bellinka

Jahoda :
tak ja mam kontroly--
1.po tyzdni
2.po 3tyzdnoch
3.po 1,5 mesiaci
potom po nejakych 3mesiacoch , 6mesiacoch , 1roku 2alebo 5rokoch , no proste mna budu pekne sledovat :o))) takze som stastna

della

Martinka 54

ja uz vela rokov uživam antikoncepciu...čiže menzes prisiel vzdy presne a trval necele 4 dni
...nooo teraz sa toho veru obávam /ked som vysadila/, nemam ani tusenia ci pride skor ale neskor...ineeee mi nezostava, len dufat, že mi to bude troska meškat..
a to som vysadila len na 1 mesiac pre opkou...ale Trška ma ukludnil, že to staci - tak uvidime

nika84
dík za povzbudenie :-)
tie pocity mame asi fakt všetky, ved sa bojime ci tie svoje detičky ešte uvidíme

jamimili

Bellinka kolko si po OP?? A Della aj ja mam termin 18.1 .-)) PRAJEM VAM VSETKYM STASTNY NOVY ROK,hlavne radost s novych prs.-))

Jahoda_

Predstavte si, že si date spraviť silikony a ani jedna kontrola po pom ako vam daju dolu leukopllasty. To je hrozna predstava. Ak pôjdete do ružinova k nejakemu chirurgova tak sa nato spýtajte vopred. Lebo su tam tušim jeden alebo dvaja ku ktorým sa nechodi na kontrolu s nosom, tak na 100% to bude aj pri prsiach take nezodpovedne. A ako často budete chodiť na kontrolu po operácii každy rok? Alebo prve dva roky?

martinka54

natalis
to nevadi, ze nemas deti. ja mam vela kamaratiek, ktore bez problemov kojili, len jedna kojila dva roky, moc jej klesli a este sa jej praskol implantat a teraz ide na vymenu, ale to ta nechcem strasit, stava sa to malokedy

1mica1

nataliiis
tak mna zmiatla ta "svokricka" :-) aj ked by na tom nic nebolo keby si vydata...aj som si myslela,ze si taka mladucka a vravim si "uz je vydata":-) no to len tak okrajovo...
Ano,aj ja som pocula,ze druha opka uz tak neboli,lebo telo uz je zvyknute na ten silikon.Vsetko je individualne,napriklad moj lekar mi povedal,ze pozna zenu,ktora ma silikony uz 20 rokov a zatial bez komplikacii...tak to je super:-)