Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

1mica1

bellinka
no vidis,kolko ludi tolko nazorov,a preto som ja tesne po opke dostala menzes,lebo mi nechcel tamto predpisat.Esteze mi ju presunuli o den skor.Ale aj tak som prekvapena,ze niekto povie,ze je to skodlive pocas opky a iny, je to v pohode,hmmm

bellinka

1mica1:
tak to je sila lebo mne doktorka na internom praveze povedala ze sa nemam nicoho bat ze to je uplne neskodny hormon ktory mi nemoze nijak ublizit ze to proste neni hormon ako mas v antikoncepcii a gynekolog to predpisuje casto aj ked to sice rozhadze menstruaciu ale ked to proste baba potrebuje tak jej to samozrejme predpise...tak asi si to treba overit na viacerych miestach :o)) ale tiez si myslim ze to nie je nic zle

1mica1

bellinka
to fakt?a kolko pred operaciou si brala tie lieky na oddialenie?Ja som ich tiez chcela,ale mne ich moj gynekolog nechcel predpisat,vraj on nebude riskovat,lebo je to silny hormon a mohlo by mi to pri tej operacii prs uskodit.

bellinka

della:
strasne rychlo to ubehlo , som stastna a uz sa velmi tesim na leto , vsetkym babm to odporucam pre krasny pocit , nebojte sa

Inac prave sme s priatelom dali dolu naplaste z jaziev a nafotili sme fotky a tak poslem live nech sa kuknete :o))len s tej naplaste som vyhadzana jak blb :o))

Jahoda_

Bellinka to je spravny postup, preto sa na to opýtajte chirurga ešte pred operáciou. Môže sa vam stať že nebude ani jedna kontrola ani po pol roku vlastne vobec a keď za nim pridete nahodou s problemom tak vam povie čo sa deje že vy už ste tam bola...

bellinka

della a ostatne baby:
spominate tu mestruaciu , tak vam dam aj moju skusenost , ja som mala operaciu naplanovanu 3mesiace vopred , letela som letecky na opacny koniec republiky a tak som sa musela poistit , aj ked som mavala pravidelnu mestruaciu mesiac pred op mi zacala blbnut a ja som nemohla to vsetko riskovat (termin op, rezervovane letenky, otcova dovolenka na babysitting)tak som bola u gynekologa a predpisal mi lieky na oddialenie menstruacie, ktore sa davaju zvecsa pri operaciach , dovolenkach a tak a ja som absolutne nedokazala predpovedat ci budem mmat alebo nie a tak som si tie lieciky dala a uplne bez problemov :o))) radsej sa poistite :o))