Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

1mica1

bodynka
aha,takze takto to je.No co,ak planujete babo v blizkej buducnosti,tak mozes kludne pockat a potom pojdes :-) Ale chapem ta,ze by si najradsej isla uz zajtra:-)

bodynka

Chceme sa stahovat, neviem ci budem potrebovat prachy skor tam. Takze koli tomu by som uz len cakala do jesene. a potom este uvazujem ci mat skor babo. Ale keby mam peniazky idem uz aj zajtra..
Stale mam v hlave iba prsia....

1mica1

bodynka
si zlata:-) ale tak na prsiach je to take nepekne,este zadok-co tam po nom,teraz myslim svoj :-)

A preco sa este nacakas?Chcela by si opku,ale nemozes?

bodynka

Ja este nemam a este sa nacakam.
Nebud smuna zo strii, aj ja ich mam na zadku s stehnach .. Co uz, ty mas aspon prsia , bud vesela

1mica1

bodynka
a ty nemas urobene prsia?No veru,skoda takej sexi kosielky,ked je len v skrini:-)

Baby,poslala som livke svoju fotku prs po opke,ale v podprde.Nevadi to?Chcem si pozriet vase prska.Mojich sa potom nezlaknite,mam na nich bohuzial strie,a po opke sa mi dost zvyraznili.Dufam,ze ked to trosku povoli budu menej viditelne ako predtym,Fnuk

bodynka

dievcata na omladzeni pisu ze spia v pohode na brusku.
Dostala som pod stromcek krasnu bielu cipkovanu nocnu koselu..a samozrejme ma vysite to miesto na prsia a ja to nemam cim zaplnit. Dalsia krasna vec co iba stoji v skrini..:((

externa

ahoj Atram,dik za odpoved...Ano,môze to byt ze som si aj ja "dlhsie" pospala na bruchu,tiez to neni u mna zvykom,spim skôr na boku a myslim ze teraz som sa zobudila na bruchu..:) Inak,bolesti uz chvalabohu presli,trvali len jeden den...
Idem na kontrolu k Dr.po roku,tak sa ho nato opytam...
pa