Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

kiarus

tak dakujem moc uz aj bezim do lekarni ak niekde bude otvorene este :) len problem je to ci mi to pomoze ked mam operaciu buduci tyzden uz ..:(

ska38

Kiarus,este co pisali kocky na omlazeni:
Já jsem si prsa mazala každý večer asi měsíc před operací (možná déle) a to dětským olejíčkem (cca 20,- Kč a stačí opravdu pár kapek a jste mastné až za ušima), nejen že kůži hezky promastí, ale i zjemní. Teď jsem měsíc po operaci a strie se mi neudělaly. Navíc jsem na klinice dostala krém, kterým si každý večer promazávám prsa a ani náznak po strii. Jo kdyby mi někdo řekl dřív, že předcházení striíím je mazat, mazat a mazat, tak nemám strie na zadečku a kolem páteře, jak jsem se rychle vytáhla. Takže dámy, mazat. To samé doporučuji až budete čekat miminko, tak aby vám nepopraskala kůže kolem bříška.

ska38

Kiarus,
kocky chvalia ten Elasti-Q/tiez ho pouzivam/,no ja si myslim ze ten detsky olej minimalne mesiac pred OP postaci.
Wobenzym=ti posielam co si ukladom do wordu ked citam forum,tak toto si kocky radili:
ja som to brala, 200 tabliet - 9denne a je to zázrak..mňa to hojilo veľmi rýchlo! Určite doporučujem..užívajú to aj pacienti s rakovinou po chemo a tak .. veľmi to pomáha!!
Wobenzym - pomoc pre Vás po úrazoch a operáciách
Rôzne závažné poranenia a úrazy v bežnom živote i pri športovaní sú pravidelne sprevádzané zápalmi a ich prejavmi, ako sú opuchy a bolesť. Tiež každý, i ten najmenší operačný výkon - trebárs banálne trhanie zubu - je "poranením", na ktoré organizmus reaguje zápalom, opuchom a bolesťou. Wobenzym urýchľuje vstrebávanie opuchov, krvných podliatin a výronov. Skracuje dobu hojenia po úrazoch a operáciách. Tým tiež skracuje dobu pracovnej neschopnosti a výpadku zo športovej aktivity.
www.wobenzym.sk

kiarus

ska38
dakujem. a co je lepsie ? ten olejcek ci to druhe ? este ze si mi povedala... a potom po operacii ako brat ten wobenzym? lebo na tom omlazeni tam baby pisali ze pred to brali ci ako a po uz mali ine analgetika od bolesti a podobne.. len sa mi uz neda dostat na tu stranku ma zablokovalo a neviem preco :(

ska38

Kiarus,
ja som sa na toto spytovala asi pred mesiacom,kocky povedali, ze len po OP.
Pred OP,prsicka masti/elasti-Q v lekarni alebo detsky olej/,aby sa ti neurobili strie!

ska38

Ahojte kočky,
dufam, ze ste sviatky prezili v zdravi!
BarbieOne1,
ako sa mas?Ako sa citis?A co OP?Ozvi sa!
Wendy1,Bellinka
uz ani neviete ze ste boli na OP,ze?
Ako citam spätne, ste uplne fit,prajem vam to!Ste super zabojovali!
Dominique,Ketrin11
ako sa mate?
1mica1
ked ides do galerie najznamejsich obrazov na svete,myslis, ze su zakryte malby plachtou,aby si nevidela to po co si tam vlastne prisla?!
Zlaticko, keby sme tam mali fotky len v plavkach, asi by ti tiez pri pozerani nasej galerky nepomohli..
Ja sa chystam este pridat fotky pred OP,z viacerych uhlov.

kiarus

Ahojte babule ..:) chystam sa na operaciu tiez a chcela by som sa opytat ci pred operaciou ste brali wobenzym a ako ste ho brali.dakujem

1mica1

bellinka
:-))) ja som to mala presne tak isto,tiez som vela pribrala a hlavne sa mi prsia vtedy velmi zvacsili a po porode sa este viac naliali,lenze po 3 mes.zasa splaskli,lebo som stratila mlieko a vies si predstavit ako potom vyzerali...ale po case boli strie "neviditelne",len teraz sa dost zvyraznili a ja si nic ine na svojich fotkach nevsimam len tie strie:-((
Je ti ich vidiet aj na fotkach?Som chcela poslat do albumu svoje foto,ale lôen v podprde,a Livka ma stopla,ze treba aj bez-tak uvidim ci sa odhodlam:-)

A ano,mas pravdu,su aj horsie veci :-)

bellinka

1mica1:
ja som mala strie ked som bola tehotna ale statne lebo ja som chude tintitko a pribrala som 23kg, strie som mala na priach , bruchu, stehnach , bokoch a naozaj nic mi nepomahalo ziadne 1000cove kremiky ani olejiky, proste ked sa musela ta koza natiahnut tak sa natiahla...za 6mesiacov po porode som vsetko zhodila a strie nie su vidiet ...ale teraz ked som si dala spravit prsicka straasne mi vystupili strie ale vobec mi to nevadi nejak to nevnimam proste to uz patrik mojmu telu a su aj horsie veci :o))))