Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bodynka

baba prosim vas co si o tomto produkte myslite ? Aj ked nepomoze, neublizi?? Chcem si to objednat ale potrebujem babske nazory nato. www.beate-uhse.sk

wendy1

ska nemas termin?? ved si vravela,ze o mesiac. a kedy ti daju termin?

Inak poslala som livke fotky,tak coskoro mozte vidiet ako to vyzera teraz po 6 tyzdnoch :)

ska38

Wendy,
no neodhadzujem,ale uz zasa nam tu sniezik poletuje.Termin este nemam.
Nenamahaj sa,nech si neublizis...
S tou vymenou,kamoska mala S 12rokov,ale ani by nesla na reOP,ale jeden prsnik jej stvrdol.tak bola v maji 2009.Predtym mala 250ml,teraz si dala 350ml.cez bradavky.A hovorila, ze druha OP nebola tak bolestiva ako prva.

wendy1

baby ja mam 350ml,ako je to mozne,ze mam len dvojky?? :((( ja neviem,ci som si na ne uz tak zvykla a preto sa mi zdaju male.. este ked sa vyzleciem,ako tak to ujde,ale ked mam tricko,tak ani vidiet niesu :/

belli,teba teraz pri tychto zmenach pocasia nebolia prska? mna trochu ano. nieje to velka bolest,ale taka zvlastna,proste to citim. zvlastne ale,ze jazva po cisarskom ma neboli. tak neviem ci je to pocasim,alebo preto,ze sa namaham.

wendy1

ahojte! :) vsetko dobre do noveho roku este raz prajem :))

ska,uz sa ti to blizi :) dufam,ze si davas pozor na seba a sneh uz neodhadzujes! :D ;)

jamimi,super,ze ides Gubovi. podla mna dobry vyber. ja som u neho bola len na konzultacii a mozno trosku lutujem,ze som nesla k nemu aj na opku.
Tebe ide davat ake implose? a hlavne rovnake?? lebo pozrela som do galerky a zda sa mi,ze aj ty mas jednu bradavku vyssie ako druhu a tak ze ci ti navrhol do jedneho dat väcsi implos a tak.. ci len sa mi to zda? Mne hned hovoril,ze by mi dal do laveho väcsi implos a teraz po opke u ineho vidim,ze Guba mal pravdu.

baby pisete tu,ze treba ist na vymenu implosov po par rokoch.. je to fakt pravda? lebo ja mam mentory a vraj pri tych netreba uz nikdy.. samozrejme ak sa mi nejako nezdeformuju prsia casom.
Mne hovoril doktor,ze to mam na dozivotie! vraj eurosilikony sa musia menit,ale mentory nie. tak co je pravda???

ninuska13

barbora10
no fakt skoda,ale mozno sa tam kratko uvidime lebo ja som objednana hned na rano o 7,45 a to tam ty urcite este budes lezkat a ja ti budem zavidiet,ze to uz mas za sebou :) Ja si idem davat 300ml pod sval.A ty si ake ides davat?

bodynka

Co si myslite o tomto: www.beate-uhse.sk
Moze to fungovat nie? A hlavne myslite si ze to neskodi?
Na tejto stranke su hrozne krasne veci ktore vam co ste uz po opke perfektne seknu.
Mne len stoja v skrini. .. A cakaju...:DD

bellinka

1mica1:
ja mam strie aj na fotkach , ale ked ti mam povedat pravdu vobec som sa este nad tym nepozastavila, nevadi mi to ...
proste sa mi urobili a ked som bola tehotna aj som si kupovala fakt strasne drahe kremy a oleje ale proste podla mna tu kozu neoblbnes....strasne zavisi aku elasticku mas kožu , a tak moj nazor je ze bud mas super kožu a nespravia sa ti strie alebo patris medzi tie co jednoduchu taku uzasnu kožu nemaju a tie strie sa ti spravia tak ci tak :o))))