Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

bellinka

wendi :
krasne ti sadli prska naaadhera
mne sa oproti prvym fotkam co mam tiez straaaasne zmenili uz je vidiet ze su gulate a straaaasne som stastna je to neuveritelne jak sa to meni pekne :o)))

bellinka

Bodynka:
podla mna ta vecicka je blbost , ale to je len moj nazor ..to je dobre na chvilkove zvecsenie v nejakej situacii(napr.intimnej )podla mna ako ked mas presne takuto vecicku na penis co viem tiez pri sexe sa to pouziva aby bol proste vecsi

bellinka

Wendi :
prska ma nastastie nebolia :o))
a s tou vymenou je to asi od okolnosti lebo moja sestra tiez ma eurosilicone ale vymienala teraz cca po 10rokoch aj to len preto lebo jej nasli nejaku hrcku a tak pre istotu si to dala skontrolovat a zaroven aj vymenit lebo aj tak uz odkojila 2deti na silikonoch :o)) ale ma tak uzasnu kozu ze vobec sa jej nevytahala :o))

ska38

Wendy1,
ano po mesiaci,no new termin este nemam.Cakam,kedy zavolaju.
Musim pochvalit tvoje prsia, su krasne a fotka/12/=proste nadhera!To lave prsko ti pekne sadlo!Gratulujem.

barbora10

wendy

pozerala som tvoje nove fotky a mas ich velmi,velmi pekne.a vobec sa mi nezdaju male,prave naopak.to bude asi tym,ze si na ne uz zvikas.aj v tych podprsenkas ich mas pekne a velke.ono sa to mozno zda ak porovnavas s babami co maju gulate implantaty.tie posobia vo vystrihu mozno vacsie,ale ani nemusia byt.mas ich super,tak sa nemusis obavat.ja by som sa po tebe urcite otocila.

barbora10

ninuska13

mne ide dat 350 pod sval.no mozno sa aj uvidime.a nevies o kolkej vacsinou pustaju domov.hned na druhy den rano,alebo az neskor?