Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ska38

Barbora10,
mam v galerke,ale len jednu fotku.Ale pofotim sa tesne pred OP z viacerych uhlov.Termin som mala tesne pred vianocami,tak teraz by som uz bola cickata asi 2tyzdne.

barbora10

ska38

dakujem za odpoved.dufam,ze bude vse ok.skoda,ze ty si takto ochorela.uz si mohla mat po tom vsetkom a aj fotky v galerke by pribudli.ty nemas foto terajsich prs?

ska38

Barbora10,
mne robili predoperacne 5dni pred OP.Vysledky v poriadku,az na EKG som musela ist este raz.Zial den pred operaciou som prechladla,takze teraz cakam na new termin.
Ak si zdrava,tak tych predoperacnych sa nemusis bat.Ak by si mala nejaky zapal v tele ,tak na vysledkoch sa to ukaze.

barbora10

baby nestalo sa niektorej z vas,ze bola zdrava a potom ked isla na predoperacne,tak krvne testy vysli zle.som uplne zdrava,zajtra idem na krv,ale bojim sa ze vysledky nebudu v poriadku.asi by ma porazilo,keby nemozem ist na opku.

ska38

Barbora10,
aj ja k Dr.Cerven.Ja cakam na termin,kedy mi zavolaju.Dufam, ze to bude este v januari,lebo mesiac mozem byt doma,v marci uz pracujem.
Mata16,
ja som objednavala mesiac pred terminom OP,baby pisali ze aj 4 dni pred OP dodaju ak maju na sklade.