Silikónové prsia

Príspevok v téme: Silikónové prsia
chrustik2

Ahojte baby..Rozhodla som sa a vlastne uz konecne odvazila dat si silikonove prsia,viete mi poradit nejakeho dobreho alebo viac ako len dobreho chirurga?Zatial dakujem ;-))
..................................................................................

ZDRAVIE.sk:
Prosím odporcov silikónovým implantátov, aby rešpektovali, že je táto téma zameraná pre ich zástankyne. V prípade, že chcete hovoriť o ich nedostatkoch, prosíme v inej téme.

ska38

Mata16,
ano gulate.Tiez sa bojim, aby to nevyzeralo umelo.
Je lepsie cez pazuchy,jazvu nie je vidno.A ak by bola jazva pod prsnikom,tak vaha silikonu by na tu jazvu tlacila,aspon takto to baby opisovali...

mata16

ska
a gulate? pod pazuchu je to lepsie?
Ja mam pod prsiami 80cm, a vyska 170cm, 56kg. chcela by som gulate ale bojim sa ze to bude vyzerat umelo tiez chcem 350ml.

petula5

barbora10 mne predoperacne nevysli dobre...krv som mala zle, nabeh na zapal mocovych ciest a tak, s tou krvou sa mam hlasit dokonca u hematologa... a opka aj tak prebehla ok

petula5

baby SNR vsetkym

napiste mi prosim vase skusenosti, lebo ja uz zacinam mat trocha obavy..som 5 mesiacov po a prsia su stale take tvrde...zmaknu este???????
alebo uz je to konecny stav?
dakujeeem